Kültür Sanat Nisan'da Jazz Company'de ne var ne yok!

Nisan'da Jazz Company'de ne var ne yok!

04.04.2013 - 10:05 | Son Güncellenme:

Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company, Nisan ayında da müzik severler için dopdolu bir program hazırladı…

Nisanda Jazz Companyde  ne var ne yok

Bu ayki programda, sevilen caz standartlarının yanı sıra, latin, R&B, blues, swing, bossa nova, ballad türlerindeki caz klasikleri ve popüler parçalarının caz yorumları ile keyifli ve müzik dolu akşamlar sizleri bekliyor. Baharı, kaliteli müziğin adresi Jazz Company’de karşılayın.

Haberin Devamı

Her Cuma ve Cumartesi akşamı 22:00 - 01:00 saatleri arasında canlı caz müzik dinletileriyle, caz severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen otel misafirlerinin gözdesi olan mekan bu ay da “Sevil Esen, Taylan Erler, Yeşim Pekiner, İlham Gencer, İpek Dinç, For Ensemble” gibi özel isimlerle müzik severleri buluşturuyor.

Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Jazz Company adından sıkça söz ettirdiği "jam session"ları, sürpriz sanatçıları, yenilenen teknik donanım ve dekoruyla farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Siz de caz dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıkmak ve caz menüsünde yer alan birbirinden lezzetli tatları keşfetmek isterseniz Jazz Company'de buluşalım.

Haberin Devamı

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim İstanbul

Tel: 0212 313 83 83 / www.eliteworldhotels.com.tr/ infoistanbul@eliteworldhotels.com.tr

NİSAN 2013 TAKVİMİ

05 NİSAN Turkish Jazz Night - Sevil Esen

06 NİSAN İlham Gencer & İpek Dinç

12 NİSAN FOR ENSEMBLE

13 NİSAN Yeşim Pekiner Trio

26 NİSAN İlham Gencer & İpek Dinç

27 NİSAN Taylan Erler İstanbul Jazz Band “Eğlencenin Caz Hali”