Kültür Sanat Önder Atasoy'un ilk teklisi yayımlandı

Önder Atasoy'un ilk teklisi yayımlandı

02.02.2021 - 14:04 | Son Güncellenme:

Müzik öğretmeni ve besteci Önder Atasoy, yıllar içinde yazdığı sözler ve bestelerini müzikseverle buluşturmaya hazırlanıyor. Atasoy’un, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Özgür Abbak’a ait ilk teklisi “Aşk Acısı” dijital platformlardaki yerini aldı. Müzik yönetmenliğini usta müzisyen Nevzat Yılmaz’ın yaptığı çalışmada, basgitarda Alperen Sözmen, yaylılarda İstanbul Strings, gitarlar ve diğer enstrümanlarda Özgür Abbak yer alıyor.

Önder Atasoyun ilk teklisi yayımlandı

Bolu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nün ardından, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü tamamlayan Önder Atasoy, öğretmenlik görevine Düzce’de devam ediyor. Bağlama, piyano ve klasik gitar çalan ve 18 yaşından beri ney üfleyen Atasoy, müzikseverlere sunduğu ilk parçası Aşk Acısının heyecanını yaşıyor. Parçanın mix ve mastering’i Arıkan Sırakaya’ya, fotoğraflar Oktay Bingöl’e, kapak tasarımı ise Ergül Çelik’e ait.
 
Önder Atasoy’un ilk teklisi “Aşk Acısı” tüm dijital platformlarda yayında! İkinci tekli “Deli Gönül”, 19 Şubat’ta müzikseverlerle buluşacak.