Kültür Sanat ''Renklerin Dünyası'' resim sergisi

''Renklerin Dünyası'' resim sergisi

06.04.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

Alev Aydın, Hülya Say, Öznur Balcı ve Yasemin Balkan’ın “Renklerin Dünyası” başlıklı yağlıboya çalışmaları, Ramada İstanbul Asia Hotel’de sergileniyor.

Renklerin Dünyası resim sergisi

Yağlıboya tekniğine gönül vermiş ve uzun yıllardır bu alanda çalışmalarını sürdürmekte olan Alev Aydın, Hülya Say, Öznur Balcı ve Yasemin Balkan karma resim sergisinde doğa sevgisi, sosyal yaşamda karşılaştığımız manzaraları konu olarak ele almışlardır. Ressamlar Derneği’ne üye olan sanatçılarımız, kendi üsluplarına dayalı renk anlayışlarıyla sanatlarını icra ederken gerçekliğe bağlı kalamaya özen göstermişlerdir.

Haberin Devamı

Anadolu Yakası’nın ilk Ramada’sı;

Toplantı salonları, farklı oda tipleri, iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla yeni bir alternatif sunmayı amaçlayan Ramada İstanbul Asia Hotel, Anadolu Yakası’nın ilk Ramada’sı olma özelliğini taşıyor. Boğaziçi Köprüsü, Marmaray, Capitol AVM ve Anadolu yakasının yeni çekim merkezi olma özelliğini taşıyan Akasya AVM’ ye yakın bir konumda yer alan Ramada İstanbul Asia Hotel, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı’nın ortasında yer alıyor.

Sanatçıya tam destek veriyor

Uran Holding turizm grubu yatırımı olan Ramada İstanbul Asia Hotel; 4 toplantı salonu, 80 oda, otel içerisinde iki restaurant ve spa merkezi ile hizmet veriyor. Ramada İstanbul Asia Hotel, sanata ve sanatçıya verdiği destekle farklılaşıyor. Bünyesinde 230’a yakın orijinal yağlı boya tabloyu barındıran otel, her ay yapılan sergi organizasyonları ile bir iş oteli olmasının yanı sıra misafirlerini keyifle tasarlanmış ve kapıları sanata açılan özel odalarda ağırlıyor.