Kültür Sanat Sergi

Sergi

27.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Sergi

Bedenlere farklı bir yorum

Haberin Devamı

Sergi

Maria Roza’nın İstanbul’daki ilk kişisel sergisi “Paralel Hayvanlar”, Istanbul Concept Gallery’de sanatseverlerle bir araya geliyor. Hayvan bedenlerini hayal gücüyle yoğurarak güçlü kompozisyonlar ortaya koyan genç sanatçının sergisi 10 Aralık’a kadar ziyarete açık.

Kardeşlerin eserleri ilgi çekti

Sergi

Ressam Nilay Yıldız’ın çocukları, Yüksel Başaran Yıldız ve Han Keser eserlerini İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda sergiledi. 11 yaşındaki Yıldız evrenden insan bedenine akan renkleri yansıttığı eserlerini, 23 yaşındaki Keser ise mistik sembollerden ilham aldığı abstract çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Bu arayışa ortak olun!

Sergi

Cumhuriyetimizin 99’uncu kuruluş yıl dönümünde, Cumhuriyet’in sembol mekânlarından Pera Palas’taki Galata Fuaye’de 17 Aralık’a kadar sürecek “İz Sürücü” başlıklı bir sergi açıldı. Sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Rus yönetmen Andrey Tarkovski’nin kült yapımı “Stalker” adlı filminden esinlenerek oluşturulan aynı adlı sergide Ahmet Umur Deniz, Sema Maşkılı ve Coşkun Sami gibi üç önemli ismin eserleri yer alıyor.