Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

29.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Sonsuz beyaz OĞUZ YETER

Kusursuz beyazlığı, eşi benzeri olmayan manzarası ve şifalı termal suyu ile Pamukkale travertenleri ziyaretçi akınına uğruyor. Oğuz Yeter’in fotoğrafında turkuaz suların sonsuzluğa doğru uzanan beyaz travertenlerle buluşmasına şahit oluyoruz.

Heykeller Şehri MEHMET TİRYAKİOĞLU

Mistik dokusu ve kendine has kültürü ile Tayland’ın başkenti Bangkok’ta her sokakta bir tapınağa ve Buda heykeline rastlamak mümkün. Mehmet Tiryakioğlu’nun çektiği bu fotoğrafta Wat Phra Tapınağı’ndaki Buda heykellerini görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Yeryüzündeki cennet EMRE KADIOĞLU

Masmavi suları, duru manzarası ile Karayipler’den büyülenmemek elde değil. “Yeryüzünün cenneti” olarak da adlandırılan Dominik fotoğrafını Emre Kadıoğlu çekti.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Uykucu GÖKHAN KAM

Özgür karakterleri ile hayvan dünyasının sevimli üyelerinden kediler günün çoğunluğunda uyumakla kalmaz, güzellikleri ile uykuyu bir sanata dönüştürürler. Gökhan Kam’ın çektiği fotoğrafta, balık kokusu alan uykucu bir kedi görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Gecenin ışıkları ALPEREN BİLGİLİ

Koca Köprü olarak da bilinen Varda Köprüsü, 1912 yılında Almanlar tarafından yapıldı. İstanbul–Bağdat- Hicaz Demiryolu hattını tamamlamak üzere inşa edilen 172 metre uzunluğundaki köprü görkemli yapısıyla öne çıkıyor. Tarihi öneme de sahip olan köprüyü Alperen Bilgili, uzun pozlama tekniğiyle çekmiş.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder Gelen mesaja tıkla Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.

Şimdiki zamanın hikayesi