Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

26.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Gökyüzünde şov BÜŞRA KUŞ

Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden olan Teknofest bu yıl da Dünya’nın dört bir yanından katılımcıların yoğun ilgisini görüyor. Birbirinden farklı gösterilerin yapıldığı etkinlikte nefes kesen Türk Yıldızları gökyüzünde şov yaptı. Büşra Kuş’un çektiği fotoğrafta, Türk Yıldızları’nın ay yıldızlı bayrakla aynı kareye düşmesi anlamlı bir kompozisyon oluşturmuş.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Roma’nın renkleri HASAN AKBAŞ

İtalya’nın görkemli şehirlerinden biri olan Roma özgün yapılarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Tarihi iki bin yıla dayanan kentin sokaklarında dolaşırken renklerin büyüsüne kapılabilirsiniz. Hasan Akbaş’ın çektiği bu fotoğrafta canlı renkleriyle öne çıkan Roma sokakları görülüyor.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Asabi güzellik VEDAT KÜLTÜR

En sadık dostlarımızdan olan köpekler kimi zaman gülen gözleri, kimi zaman üzgün bakışlarıyla anlatıyor bizlere duygularını. Vedat Kültür’ün çektiği bu fotoğrafta kısık gözleriyle kameraya poz veren uykulu dostumuz biraz asabi görünüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Zamanda yolculuk SALİM BARTINLI

Belçika’nın Schelde ile Lys Irmaklarının birleştiği yerde bulunan Gent, geçmişin ve modern hayatın uyum içinde sürdüğü eşsiz bir şehir. Sokaklarında yürürken kendinizi Orta Çağ’da hissedeceğiniz bu şehirde modern yapıları ve at arabalarıyla aynı sokakta bulabilirsiniz; Salim Bartınlı’nın çektiği fotoğrafta olduğu gibi…

Şimdiki Zamanın Hikayesi

İstanbul’un sesleri CEM TEKKEŞİNOĞLU

Hep bir şarkı vardır İstanbul sokaklarında, kimi zaman neşeli kimi zaman kederli… Cem Tekkeşinoğlu’nun çektiği fotoğrafta Kız Kulesi’ne karşı söylenen şarkıdaki kederi hissediyoruz adeta.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.