Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

16.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Son vapur - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Haberin Devamı

İstanbul’un simgelerindendir vapurlar. Yolcularıyla beraber onların telaşlarını, anılarını, hüzünlerini, sevinçlerini taşırlar. Soğuk ve sisli havanın sardığı bir kış günü son vapur, son yolcularını kıyıya ulaştırıyor.

Şehre kar düştü - HÜSEYİN ÖZDEMİR

Şehrin beyaz örtüyle kaplandığı zamanlar bizi zorlasa da ortaya çıkan manzaranın seyrine doyulmaz. Bu kışın ilk karını İstiklal Caddesi’nde karşılayanlar...

Şimdiki zamanın hikayesi

Kendi küçük gücü büyük - ECEM DÖNMEZ

Dünyanın hem nüfus hem de yüzölçümü bakımından en küçük bağımsız ülkesi olan Vatikan, eserleri ve mimari yapısıyla Avrupa’nın en özel ülkelerinden biri. Ecem Dönmez’in çektiği fotoğrafta ilginç mimarisi ile Vatikan’ı görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Martılar ve Kız Kulesi - CEMAL YURTTAŞ

Haberin Devamı

Akşama doğru azalınca yağmur, Kız Kulesi ve Adalar sizi karşılar. Kız Kulesi’nin çevresinde mesken tutan sevimli yırtıcılar şehirdeki diğer dostları gibi vapurların peşinde koşmak yerine manzaraya eşlik ediyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Onlar doğanın ta kendisi - GÜLŞEN GÜRSES

Yavaş hareket eden ama çok uzun yaşayan kaplumbağalar iki yüz milyon yıldır bu dünyadalar. Belki de bu kadar yıldır bu dünyada olma sebepleri sert yeşil kabukları ve yavaş hareketleriyle doğa içinde mükemmel kamufle olmaları.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.