Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

20.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kızıl sular

Haberin Devamı

Batmakta olan güneşin solgun kızıl ışıkları, kıyıya bağlanan sandallar üzerine büyülü bir şekilde yansımış. Sandalların sessiz dinlenişi, kızıl suların sakinliğinde bir rüya gibi Halit Dokuzoğuz’un kadrajını böyle süslemiş.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Rönesans ruhu

Rönesans mimarisinin Avrupa’daki en güzel örneklerinden olan Münih Rezidansı, göz alıcı işlemeleri ve eserleriyle ziyaretçilerine zamanda yolculuk yaptırıyor. Fotoğrafta Rönesans ruhunun sardığı müzede bir sanat âşığının eserleri inceleyişine şahitlik ediyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yağlı boya gibi Ayasofya

Görkemli kubbesi ve yüksek minareleriyle şehrin en özel sembollerinden olan Ayasofya, her açıdan ayrı bir güzellikte görünüyor. Hasan Akbaş’ın fotoğrafında, masmavi gökyüzünde uçuşan kuşların dansı ve eşsiz ruhuyla Ayasofya bir yağlı boya tablosunu andırıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Asil dost

Tarihin ilk evcilleşen hayvanlarından atlarla insanlığın dostluğu kelimelerle anlatılmaz. Asırlar boyu süregelen bu dostluk hiç değişmeden günümüzde de tüm sıcaklığıyla devam ediyor. Banu Nazikcan’ın fotoğrafında, şehrin siluetinde atıyla gezintiye çıkmış bir çiftçiyi görüyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Bunaltan trafik

Sadık dost, yol arkadaşı köpekler… Hayatımıza renk katan sevimli dostlar en sıkıcı anlarımızı bile renklendiriyorlar. Yoğun İstanbul trafiğinde sıkışıp kalan taksinin arka penceresinden dışarıyı izleyen meraklı, Ozan Güzelce’nin objektifine böyle yansıdı…

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş! En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın! FOTO yaz 6688’e gönder

Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.