Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

22.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tarihe şahitlik - SELÇUK KARADENİZ- Dünyada en çok ziyaret edilen müzeler arasında yer alan Ayasofya; sanat ve mimarlık tarihi bakımından dünyanın en önde gelen yerlerinden. Hem eşsiz tarihi hem görkemli yapısıyla kendine hayran bırakan bu 1485 yıllık tarihe ve İstanbul’un sükûnetine Selçuk Karadeniz’in fotoğrafından tanıklık ediyoruz.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Dünyanın en büyük köprüsü - BANU NAZİKCAN

Dünyanın en büyük asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü; yüksek kuleleri, geceyi aydınlatan kırmızı ışıkları ve tüm heybetliyle “Ben buradayım” diyor. Sadece Poyrazköy’ü değil masmavi denizi ve kararan gökyüzünü de kızıla boyayan ihtişamlı köprüyü Banu Nazikcan fotoğrafladı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Acı veda - CEM TEKKEŞİNOĞLU

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin başladığı ilk günden bu yana binlerce insan ülkelerini korumak uğruna hayatlarını feda etti. Birçoğunun adı bile bilinmezken bazıları son yolculuklarına sevdiklerinin gözyaşlarıyla uğurlandı. Kiev’de çekilen bu fotoğrafta Rusya’nın saldırısında hayatını kaybeden bir Ukraynalı askerin cenaze törenini görüyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

ALPEREN BİLGİLİ - Adana’nın renkleri

Haberin Devamı

Adana’nın en gözde turistik ilçelerinden olan Yumurtalık, tarihi zenginliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de öne çıkıyor. Mavi bayrak almayı başaran ve temizliği ile dikkat çeken sularda günün keyfini çıkaran flamingoları Alperen Bilgili kadrajına aldı.

Şimdiki Zamanın Hikayesi