Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

12.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - İhtişamlı Selimiye - AYTEN ALTINDAĞ

Haberin Devamı

İstanbul’un fethinden önce Osmanlı İmparatorluğu’nun başkenti olan Edirne’nin simge eseri Selimiye Camii ve Külliyesi hâlâ ilk günkü ihtişamını koruyor. Kızıl gökyüzünün aydınlattığı gecede yanan minareleriyle şehrin silüetini taçlandıran camiiyi Ayten Altıntaş fotoğrafladı. 

Şimdiki zamanın hikayesi

Oyuncu kediler - CEMAL YURTTAŞ

Hem özgürlüklerine düşkünlükleri hem de sevimlilikleriyle tanınan kediler aynı zamanda çok da oyuncular. En güzel oyuncaklardan havadan uçan sineğe kadar her şeyi oyun hâline getiren kedilerle hayat hep daha renkli. Fotoğrafta tam da bu tanıma uygun bir kediyi görüyoruz.

Piknik mevsimi - GÜLŞEN GÜRSES

Şimdiki zamanın hikayesi

Bir yaz günü mis kokulu çiçekler arasında, bir ağacın gölgesinde insana piknik yapmak kadar ne huzur verebilir? Okuyucumuz Gülşen Gürses’in fotoğrafında ışık ve kompozisyon bir film sahnesini aratmayacak kadar etkili.

Haberin Devamı

Işıldayan kale - EMRULLAH KELEŞ

Şimdiki zamanın hikayesi

Milattan öncesine dayanan tarihi ve kendine has mimari yapısıyla görenleri büyülüyor Van Kalesi… Kararan gökyüzünün bile parlaklığını gizleyemediği kale, şehrin zirvesinden varlığını haykırıyor.

Lüksemburg Bahçeleri - SAADET KANDUR

Şimdiki zamanın hikayesi

Parislilerin hem zaman geçirdiği hem de sanat eserleriyle buluştuğu Lüksemburg Bahçesi’nde bazı müzelerden daha fazla eser bulunuyor. Parkın içinde bulunan Lüksemburg Sarayı’nın yanı sıra, heykellerden modellere kadar birçok sanat eserinin olduğu park, mimarisi ve eşsiz doğasıyla öne çıkıyor.

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

Şimdiki zamanın hikayesi

FOTO yaz 6688’e gönder

Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.