Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

28.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

Şehrin portresi

Onlarca medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul, tüm bu medeniyetlerin izlerini içinde saklıyor. Her sokağının başka bir tarihe çıktığı şehrin portresine bir de bu açıdan bakalım...

Malazgirt anması

Türklere Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt zaferinin 951. yıl dönümü her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlandı. Okçular Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte okçuluktan ciride kadar pek çok gösteri gerçekleştirildi.

Şimdiki zamanın hikayesi

İnsanlar ağaca benzer

Ağaçların yeri bir ayrıdır hayatımızda… Bir neslin diktiği ağacın gölgesinde onlarca nesil nefeslenir. Kimi bodur, kimi yayvan, kimi de ulu göğe uzanan ağaçlar... Nietzsche’nin dediği gibi “İnsanlar ağaca benzer. Ne denli yükseğe çıkmak isterse o denli kök salar toprağa…”

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Kıtaların kulaçla birleştiği yarış

Bu yıl 34.’sü düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda katılımcılar Avrupa’dan Asya’ya yüzdü. Beş kıtadan yarışa katılan 2 bin 441 yüzücü, Boğaz’ın serin sularında akıntıya karşı dakikalarca kulaç attı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Pencere güzeli

Hayatımızın her anına anlam katan köpek dostlarımız sıkıcı şehir yaşamına da renk katıyor. Pencereden keyifle sokağı izleyen golden, yüzde bir tebessüm oluşturuyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!
En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Şimdiki zamanın hikayesi

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.