Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

13.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kwai büyüsü

Haberin Devamı

Tayland’ın mistik doğasının, tarihinin ve sanatının harmanlandığı eşsiz bir bölgesi olan Kanchanaburi’nin her köşesi büyüleyici. Yüzlerce hikâyeye konu olan Kwai Nehri, her gün onlarca tekne yolcusunu misafir ediyor. Kıvrımlı nehir, ahşap evler ve etrafındaki yeşilliklerle buluşurken ortaya çıkan manzara sadece gözleri değil, ruhu da besliyor.

Kızıl yaz

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tüm zamanların en sıcak temmuz ayını geride bıraktık. Tüm gün dünyamızı aydınlatan güneş, ardında eşsiz bir manzarayla güne veda ederken gecenin serinliğinin de habercisi gibi… Güneşin bu kızıl vedasını Ozan Güzelce fotoğrafladı.

Sokağın izinde

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Pencereden dışarıyı izleyen masum kedi, bakışlarıyla çok şey anlatıyor. Yeşil parmaklıkların arasında sokağı izleyen narin kediyi Gül İstanbul fotoğrafladı. 

Haberin Devamı

Gölgelerin ardında

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Bazen derin bir nefes almak için bir merdivenin başında soluklanırız. Kimi zaman karanlık düşünceleri aydınlatmanın en kolay yoludur bu.Bir merdivenin başında derin düşüncelere dalmış kişiyi derin bir açıyla Salih Başpehlivan kadrajına aldı.

Masumiyetin sembolü

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Ahşap bir evin sıcacık penceresinden dışarı bakan küçük çocuk karesi âdeta masumiyetin ve merakın sembolü. Parmaklıklarla bezeli camın ardından dışarıdaki sonsuz hayatı merakla seyreden çocuğun bakışı insanın içini ısıtıyor.