Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

03.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

‘Mavi Ay’da İstanbul

Haberin Devamı

Her hâli bir başka güzel olan İstanbul, ayın dünyaya en yakın olduğu “Mavi Ay” manzarasıyla bütünleşti. Gökyüzünün mavimsi rengi, İstanbul’un simgesel anıtlarını aydınlatarak masalsı bir atmosfer ortaya çıkardı. Şehrin sembollerinden olan Çamlıca Camii ve Boğaz’ın ihtişamı Çağatay Kenarlı’nın fotoğrafında gözler önüne seriliyor.

İtalyan esintisi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Milano, moda ve sanat anlayışıyla sadece İtalya’nın değil, dünyanın en şık şehirlerin biri. Hem modern hem klasik tasarlanmış bu şehirde neredeyse her sokak sonsuza uzanan bir kanala çıkıyor.

Saklı köy Uçmakdere

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tekirdağ’ın en eski Rum köylerinden biri olan Uçmakdere âdeta saklı kalmış bir cennet. Ganos Dağları’nın yemyeşil doğası, geçmişten günümüze gelen ahşap evleri ve fotoğraftan bile yansıyan huzur ile görenleri büyülüyor.

Haberin Devamı

Yaz yağmuru

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yağmur damlalarının sesi, toprak kokusu ve sessizlik… Bunaltıcı sıcakların ardından gelen yaz yağmuru şehri ferahlatıyor. Duygu dolu bakışları kameraya takılan yaşlı adam ise geçmişin izlerini ve geleceğin umutlarını yansıtıyor.

Yansıma

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Trabzon’un zengin tarihi ve kültürel mirasının en büyük temsilcilerinden biri de şüphesiz Trabzon Ayasofya Camii… Bizans döneminden günümüze kadar gelen mozaikleri ve zarif sütunlarıyla tarihî bir anıt olmanın ötesinde, ziyaretçilere bu şehrin karmaşık ve zengin geçmişine bir pencere açıyor.