Kültür Sanat TABOO, dediğini yaptı, İstanbul’u salladı!

TABOO, dediğini yaptı, İstanbul’u salladı!

27.04.2012 - 15:14 | Son Güncellenme:

Her parçaları ile müzik listelerinde zirveye oturan ve dünya çapında hitlere imza atan Amerikalı grup The Black Eyed Peas’in vokallerinden TABOO, 360istanbul’da uzun zaman unutulmayacak bir performans sergiledi.

TABOO, dediğini yaptı, İstanbul’u salladı

Dünyanın en iyi grupları arasına ismini yazdıran The Black Eyed Peas’in ünlü vokali TABOO, 360istanbul’da muhteşem bir performans sergiledi. Sahneye çıkmadan önce W İstanbul Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı, The Black Eyed Peas’in asla dağılmayacağını ama grup üyelerinin solo çalışmalar da yaparak enerji topladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Her parçaları ile müzik listelerinde zirveye oturan ve dünya çapında hitlere imza atan Amerikalı grup The Black Eyed Peas’in vokallerinden TABOO, 360istanbul’da uzun zaman unutulmayacak bir performans sergiledi. The Black Eyed Peas’in en sevilen parçalarını çalan TABOO, izleyenleri ile birlikte şarkı söyledi.

Yaramaz bir çocuğun enerjisi ile dinleyenleri çok eğlendiren sanatçının keyifli olduğu da gözlerden kaçmadı. TABOO, kendisinin fotoğrafını çeken izleyenlerin telefonlarını alarak sahneden onları çekti, oksijen tabancasını seyircilerin üstüne püskürttü, beklenmedik bir anda sahneden inip insanların arasında şarkılarını söyledi, barın üstüne çıkıp sevenleriyle “I gotta feeling, that tonight’s gonna be a good night” diyerek hep bir ağızdan şarkılarını beraber söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye’de gördüğü ilgiden son derece mutlu olduğunu belirten TABOO, Pump It Louder şarkısı ile herkesi coştururken, Boom Boom Boom parçasının nakaratlarını izleyenleri ile birlikte söyledi. Türkiye’ye DJ performansı sergilemek için ilk kez gelen TABOO, “The Black Eyed Peas’in Türkiye’de birçok seveni olduğunu biliyordum. Hep beraber çok eğlendiğimizi söylemeliyim. En kısa zamanda The Black Eyed Peas’in Türkiye’ye geri geleceğini söyleyebilirim” dedi.