Kültür Sanat Tiyatro Ak'la Kara'da yeni sezon başlıyor

Tiyatro Ak'la Kara'da yeni sezon başlıyor

19.09.2013 - 10:10 | Son Güncellenme:

Tiyatro Ak'la Kara, 3.sezonuna yepyeni üç oyunla hazırlanıyor.

Tiyatro Akla Karada yeni sezon başlıyor

Kurulduğu tarihten beri polisiye, komedi, korku, ilüzyon tiyatrosu ve çocuk tiyatrosu gibi farklı türlerde oyunlarla yaklaşık 30.000 seyirciyle buluştu.

Haberin Devamı

2013-2014 sezonunda seyircininde büyük ilgi gösterdiği vodvil ve polisiye kuşağından vazgeçmedi.Tiyatro Ak'la Kara, Agatha Christie'yle başlayıp, Sherlock Holmes'ün Türkiye'de ilk kez sahnelendiği polisiye kuşağa yeni sezonda bir Türk yazarla devam edecek.

Polisiye romanlarıyla okuyucunun yakından takip ettiği Ahmet Ümit'in oyunlaştırdığı tek hikayesi olan,

“Aşk Köpekliktir” 5 Ekim’de Dünya premierini Tiyatro Ak'la Kara’da yapacak. Ahmet Ümit'in yazdığı Savaş Özdural'ın yönettiği oyunda Fatih Gülnar, Füsun Kostak, Özgür Özdural, Pelin Turancı, Arda Meriçliler rol alıyor.

Keyifli,karmaşık,eğlenceli halleriyle seyircinin en sevdiği türlerden biri olan Vodvil kuşağı Ray Cooney'le başladı, Carlo Goldoni'nin uyarlamasıyla devam etti. 12 Ekim’de seyircisiyle buluşacak olan komedi kuşağı bu sezon Kerem Kobanbay'ın yazdığı,

Haberin Devamı

“Arsız Davet” oyunuyla sürüyor.

Murat Sarı'nın yönettiği bu keyifli yolculukta seyirciye Buket Dereoğlu, Elif Erdal, Kerem Kobanbay, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Yeliz Şar ve Nur Subaşı eşlik edecek.

Ve bir klasik; Cyrano De Bergerac...

Tiyatro Ak'la Kara repertuarına bu unutulmaz klasiği de almaya karar verdi. Edmond Rostand'ın yazdığı bu romantik kahramanlık hikayesini Atilla Şendil'in yönetiyor.

Oyunda Savaş Özdural, Işık Yönt, Cem Kurtoğlu, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Pelin Turancı, Taylan Atlıhan, Şendal Yıldız, Tanju Yıldırım, Müjde Başkale, Arda Meriçliler, Adem Türker, Can Esendal yer alacak.

Woody Allen'dan Antik Yunan'da geçen bir absürd komedi klasiği “Tanrı”…

Geçen sezon seyircinin keyifle izlediği oyun bu sezonda devam ediyor.

Yazan: Woody Allen

Yönetmen: Kerem Kobanbay

Yönetmen Yardımcıları: Müjde Başkale-Şendal Yıldız

Oyuncular: Özgür Özdural,Fatih Özacun,Seda Özelsoy,Serkan Şen,

Hakan Çeliker,Selin Zafertepe Çeliker,Eren Genç,Serhat Behramoğlu,Şendal Yıldız ve Nur Subaşı.

Açıldığı günden bu yana birçok türde oyunla seyircisiyle buluşan Tiyatro Ak'la Kara yeni sezonda da keyifli, sanat dolu bir sezon vaadediyor...

Adres:Bahariye cd. Akyıldız pasajı no:92 Kadıköy

Haberin Devamı

Telefon: 0216 541 43 59