Kültür Sanat Urban Lounge'da Kasım sürprizleri

Urban Lounge'da Kasım sürprizleri

30.10.2012 - 15:02 | Son Güncellenme:

Urban Lounge’da Kasımın ilk haftası ne var?

Urban Loungeda Kasım sürprizleri

6th Borough Project (Craig Smith & Graeme Clark)

Haberin Devamı

3 Kasım Cumartesi Urban Lounge

6. Bölgeden ziyaretçimiz var.10 yıldır birlikte stüdyo çalışmaları yapan Craig Smith & Graeme Clark ikilisinin oluşturduğu 6th Borough Project, 2013’te çıkaracakları albüm öncesi İstanbul’da.

House, funk ve disko tarzlarındaki prodüksiyonlarıyla büyük başarı yakalayan grup ilk single’ını 2009’da çıkardı. Bunu iki yıl aradan sonra ilk albümleri izledi. Şimdi sıra yeni albüm öncesi İstanbul’da.

25 yıllık müzik kariyerinin hikayesini setleriyle aktaran Craig Smith, bugüne kadar MAW, Kerri Chandler, Spinna, Jazzy Jeff, DJ Deep, Paul Trouble Anderson to the Capital gibi isimlerle birlikte çaldı. 1999 yılında kendi plak şirketini kuran Graeme Clark ise, 15 yılı aşkın süredir prodüktörlük yapmaya devam ediyor. Buzzin' Fly, Z Records, Pokerflat, MCDE ve Dessous gibi şirketler için çalışan Clark, Graeme The Revenge projesiyle büyük bir başarı kazandı.

Haberin Devamı

Biletler 25 TL Biletix’te ve kapıda

Urban Lounge Adres: Kuloğlu mah. Altıpatlar sok. Çubukçu Çıkmazı No: 3/A Cihangir 0212 249 66 22

Urban Lounge’da Kasımın ilk haftası ne var?

01 KASIM PERŞEMBE: Fesleğen Geceleri: Faros (Türk Müziği ve Rembetiko)

B- 20:00 - 02:00 / Fix Menü: 85 TL

02 KASIM CUMA: Fesleğen Geceleri: Fesleğen Fasıl Grubu

B- 20:00 - 02:00 / Fix Menü: 85 TL

03 KASIM CUMARTESİ: 6TH BOROUGH PROJECT & Groove U

B- 22:00 - 04:30 / 25 TL (1 Yerli alkol dahil)

05 KASIM PAZARTESİ: The New Karaoke

-- 22:00 - 03:00

06 KASIM SALI: Yunus Günçe Stand Up (3D) + Badmonkey

B- 22:00 - 03:00 / 15 TL (1 Yerli alkol dahil)

07 KASIM ÇARŞAMBA: Bates Motel Pro Re Fresh Party

-- 22:00 - 03:00

08 KASIM PERŞEMBE: Fesleğen Geceleri: PROJEMANIA by Kubilay Kan

B- 20:00 - 02:00 / Fix Menü: 85 TL / Sahne: 20 TL (1 Yerli alkol dahil)

09 KASIM CUMA: Fesleğen Geceleri: Fesleğen Fasıl Grubu

B- 20:00 - 02:00 / Fix Menü: 85 TL

“Urban Lounge”Açıldı: Şehirli Yaramaz Çocuk Evine Döndü

Kent kültürünün popüler markası Urban Bug, sezonu Cihangir’deki yeni mekanıyla açtı. Urban Lounge, haftanın yedi günü, gündüzden geceye, kent kültürüne yönelik tam kapsamlı bir ajandayla hizmet veriyor. Cihangir’de, farklı zevklere yönelik üç ayrı konsepti tek bir çatı altında birleştiren Urban Lounge, kapı kapı dolaşmaktan yorulanlar için de cevap niteliğinde. Kulüp, restaurant ve cafe olarak üç farklı konsepti birleştiren mekan, bilinen Urban Bug eğlencesinin yanında Beyoğlu’nun tanınmış isimlerinden, Fesleğen Meyhane’nin işlettiği mutfağıyla da öne çıkacak. Urban Lounge’un bahçesi ise yaz kış misafirlerin ağırlamaya devam edecek.

Haberin Devamı

Bugüne kadar, kent kültürünün popüler markası olarak, hizmet ve eğlence sektöründe 3 milyondan fazla kişiye ulaşan ve 300’den fazla yerli ve yabancı sanatçıyı kentli böceklerle buluşturan Urban Bug etkinliklerini Urban Lounge’da gerçekleştirecek.

Tek mekanda üç konsept, haftanın yedi günü dolu ajanda

Haftanın belli günleri farklı konseptte organizasyonların düzenleneceği, Urban Lounge’ın Fesleğen tarafından işletilen mutfağı kahvaltıdan akşam yemeğine lezzetli mönüsüyle hizmet verecek. Perşembe ve Cuma “Fesleğen Geceleri”nde lezzet ve müzik bir araya gelecek. Cumartesi geceleri “Urban House” etkinlikleriyle yurt içi ve yurt dışından dj’leri ağırlayacak. Salı akşamları “Urban Stage”de sahnesini farklı guruplara açarak, amatör sanatçıların sahne performanslarına yer verecek. Çarşamba geceleri “Wet Wed” etkinlikleriyle her hafta farklı bir performansa ev sahipliği yapacak. Urban Lounge, Fesleğen gecelerinden, yerli yabancı Dj’lere, farklı sanatsal workshoplar’dan maç yayınlarına, karaoke’den amatör grupların sahne performanslarına kadar haftanın yedi günü dolu bir ajandayla hizmet verecek.

Haberin Devamı

Mutfakta, “Fesleğen” imzasıyla gurme lezzetler ön planda

Urban Lounge mutfağıyla da öne çıkacak. Beyoğlu’nun en kıdemli restaurant markalarından olan Fesleğen Meyhane tarafından işletilecek mutfak, haftanın 7 günü gündüzden geceye her saat açık olacak, menüde yer alan 115 çeşit ürün farklı damak zevklerine hitap edecek. Perşembe ve Cuma geceleri düzenlenen “Fesleğen Geceleri”nde yıllardır kendi müdavimlerini oluşturan “Fesleğen mutfağı” ve klasikleşen “Fesleğen eğlencesi” farklı konsepteki sahne performanslarını gurme lezzetlerle buluşturacak İstanbul Radyosu sanatçılarından oluşan özel fasıl grubumuz, Türk Sanat Müziğinin değerli eserlerini icra edecekler. Mekanın duygu ritmine, Aslı Ünsal’ın özel arşivinden derlediği şarkılar eşlik edecek. Dağıtılan rengarenk peruklar, aksesuarlar ve her Fesleğen gecesinde farklı sürprizler geceye benzersiz bir tat katacak.

Haberin Devamı

Şehirli yaramaz çocuk eve dönüyor…

Farklı konseptlere ayrılan Urban Lounge’; kütüphanesinden, bahçesine; mutfağından, dekoruna misafirlerinin gün içinde kendilerini evlerinde hissedecekleri, geceleri ise kulüp müziğiyle ritmi yüksek, farklı lezzetleri içeren mutfağıyla da öne çıkan kompakt bir mekan yaratmayı hedefliyor.

Bahçe ve iç mekan toplam 250 kuver, ayakta 600 kişilik mekan, hafta içi her gün 09.00’da hizmet vermeye başlayacak. Pazar, Pazartesi 02.00; Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi saat 04.00’e kadar açık olacak.