Bilecik Kültür Ve Sanat Şehri Bilecik'te Ocak Ayı Etkinlikleri

Kültür Ve Sanat Şehri Bilecik'te Ocak Ayı Etkinlikleri

03.01.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

.

Kültür Ve Sanat Şehri Bilecikte Ocak Ayı Etkinlikleri

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlar, yeni yılın ilk ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşacak.
Bileciklileri her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Ocak ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde birbirinden önemli açılışın yanı sıra; konferans, söyleşi ve programlarla geçecek. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Bilecik’in, birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe kavuşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.
Yavuz Bahadıroğlu ile tarih söyleşisi
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlar, Ocak ayında birbirinden güzel etkinlik ile buluşurken aynı zamanda önemli konu ve konuklarla da bir araya gelecek. Gerçekleştirdiği söyleşi, konferans ve sempozyumlarla Bileciklileri önemli organizasyonlarla buluşturan Bilecik Belediyesi, 20 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nu ağırlıyor.
Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu Konseri
Etkinlikler kapsamında vatandaşlar, Ocak ayında ayrıca; Türk Halk Müziği ile de buluşmanın keyfini yaşayacak. Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kapsamında her yıl yüzlerce öğrenciyi müzik ve sanatsal aktivitelerle buluşturan Bilecik Belediyesi, tüm Bilecik halkını Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu tarafından verilecek olan konserle buluşturacak. Bilecik’teki genç müzisyenlerin, Bilecik ve yöresine ait birçok güzel eseri seslendireceği program; 16 Ocak Salı günü saat 20.00’de, Bileciklilerle buluşacak.
Çocuklar Ocak ayında birçok ücretsiz oyunla buluşacak
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilecek olan Ocak ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklar da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor. Çocuklar etkinlikler kapsamında; her pazar günü saat 13.00’de birbirinden güzel oyun ve sinemalarla buluşacak. 7 Ocak Pazar günü Kukla Show adlı oyun ile buluşurken; 14 Ocak Pazar günü O La La Renkli Hayatlar, 21 Ocak Pazar günü Delik Burunlular Kabilesi ve 28 Ocak Pazar günü Maskotlar Aramızda adlı oyun ile buluşacak.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan çocuklara yarı yıl tatili hediyesi
Çocuklara yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren ve onların en iyi ortamlarda yetişmesi için güzel çalışmalar ortaya koyan Bilecik Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocuklara her gün ücretsiz sinema imkanı sunacak. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara hediye niteliğinde olan sinema oyunları, kapsamlı düzenlemeler sonucunda yeni yüzüyle çocukların hizmetine sunulan Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasında, tatil boyunca çocuklara keyifli anlar yaşatacak.