Tekirdağ Kumbağ Sahilinden 278 Ton Çöp Toplandı

Kumbağ Sahilinden 278 Ton Çöp Toplandı

29.06.2017 - 17:18 | Son Güncellenme:

.

Kumbağ Sahilinden 278 Ton Çöp Toplandı

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği Kumbağ sahilinden 3 günlük bayram tatili süresince 278 ton çöp topladı.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 2 vardiya şeklinde 5 çöp kamyonu, ring aracı, konteyner yıkama aracı ve süpürge aracı 3 gün boyunca hizmet verdi.

Bayram tatili boyunca 24 saat görev yapan ekipler, 278 bin 150 kilogram çöp topladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kumbağ'da yaşanan yoğunluğun geçen yıllara göre arttığını ve ekiplerin çevre temizliği için yoğun şekilde çalıştığını belirtti.

İnsanların mağdur olmaması için bayram boyunca temizlik işçilerinin 24 saat çalıştığını ifade eden Eşkinat, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıllara göre Kumbağ başta olmak üzere çok daha kalabalık bir bayram yaşadık. Şehir dışından onbinlerce insan gerek bayram, gerekse tatil yapmak için şehrimizi tercih ettiler. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu yoğunluğu karşılayabilmek adına bayramda da çalışmalarımızı sürdürdük. Bayram süresince sadece Kumbağ'da 278 ton çöp toplayan Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşlerindeki emekçi kardeşlerimin alınlarından öpüyorum."

Yazarlar