Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümde ekibin yeni hedefi - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümde ekibin yeni hedefi - İzle

01.04.2015 - 16:22 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine yepyeni bir bölümle ekrana geldi. Heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölüm ile yine izleyicileri ekranlara bağladı. Dizinin son bölümünde; Polat ve ekibinin yeni hedefi Ortadoğu'daki petrolleri koruma altına almak oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölümde ekibin yeni hedefi - İzle

Heyecanın hız kesmediği bir bölümle ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu izleyiciyi yine ekrana kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu 253. bölüm ile bu hafta Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de sevenleriyle buluştu. KGT ve Lion Timi arasındaki mücadele Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde de tüm hızıyla devam etti. Aksiyon dolu anların yaşandığı dizinin tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Türkiye'nin silahlı teknolojilerini geliştirmeden sorumlu mühendis Harun Bey'in Armageddon tarafından kaçırılmasıyla harekete geçen Polat Alemdar'ın zamanında müdahalesi hayat kurtarıyor. Harun Bey'i ele geçirip bölgeden uzaklaşmak üzere hareket eden Armageddon timi karşısında Polat Alemdar'ı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Erdem'in de aralarında bulunduğu diğer mühendisler ise Armageddon timi tarafından yapılan baskınla ele geçiriliyor.

Dizinin yeni bölümünde Siyah Sancak timi Ortadoğu'ya gidiyor. ŞEDİD terör örgütü ve Sagir'in canını sıkacak olan operasyonlar yapan Siyah Sancak ekibi Ortadoğu'da sert çatışmaların ortasında kalıyor.

KONSEYDE İLK İNFAZ KARARI ALINDI!

Fehmi Kuzuzade'nin liderliğinde toplantılarını sürdüren konseyde çok önemli bir karar alınıyor. Kuzuzade Baron olarak ilk infaz emrini veriyor. Baron'un kalemini kırdığı isim kim ?

Yeni bölümde kaçırılan Erdem'in yeri tespit ediliyor. Polat Alemdar ve Cahit gizlice yürüttükleri operasyonla tespit edilen mekana gizlice sızıyor. Polat ve Cahit, Erdem'i kurtarabilecek mi? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde..

Yönetmen:

Doğan Ümit Karaca

Oyuncular:

Necati Şaşmaz
Çiğdem Batur
Ali Buhara Mete
Cahit Kayaoğlu
Erhan Ufak
Gaye Gürsel
Senaryo Pana Yazım Grubu

Yapım:

Pana Film
Yapım Yılı: 2007
Ülke Türkiye