Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 258. son bölüm nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 258. son bölüm nefes kesti - İzle

07.05.2015 - 09:30 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu 258. bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Polay Alemdar'ın yeni görevleri ve operasyonu heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kurtlar Vadisi son bölümde izleyemediğiniz detayları sizler için derledik.

Kurtlar Vadisi Pusu 258. son bölüm nefes kesti - İzle

Milyonları ekran başına kilitleyen sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 258. son bölümde neler oldu? Polat Alemdar bu bölümde de elini tetikten çekmedi! Dizinin bu haftaki bölümünde pek çok çatışma sahnesi vardı. Öte yandan sevilen dizinin ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu.Başarılı dizinin yapımcılarından ise henüz net bir açıklama gelmedi. İşte o çok konuşulacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 258. bölüm son bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm İZLE



Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm Özeti

Polat Alemdar, Settar ve Pusat’ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs’ün peşine düşecek. Köşeye sıkışan Ordinaryüs’ün sonu ne olacak? Safiye’yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlatacak. Ardından Tilki Andrei’nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıkacak.

Polat Alemdar, Tilki’nin mekanını bulacak. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaşacaklar? Hoca ve Nail’in toplantısında tehlike çanları çalacak. Görüşme kanlı bir baskına sahne olacak. Fehmi’nin bu baskındaki rolü ne olacak?Biritani ve Smith, Nedim meselesini konuşurken aralarında anlaşmazlık çıkacak. Biritani, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacak.Tilki için çember daralıyor. Polat, avını köşeye sıkıştıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz 258. bölümüyle kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de…