Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 260. son bölümde operasyon! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 260. son bölümde operasyon! - İzle

21.05.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 260.bölümde heyecan doruktaydı. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta herkesi şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölüm ve detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 260. son bölümde operasyon - İzle

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye soktu. Peki Tilki Andrei, amacına ulaşabildi mi? Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul etti mi ?

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu 260.Bölüm Özeti

Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul edecek mi?

Aradığı cevapların Mete’de olduğuna inanan Yusuf, istediklerini öğrenmek için bildiği tüm yöntemleri uygulayacak. Peki duyacakları karşısında kendisine nasıl bir yön çizecek?

Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim olacak? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith’le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de orada olacak. Hakkı, Pusat’a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yapacak. Martin, Elif’i kaçırma planına kararlılıkla devam edecek.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…




SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU
Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?
Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?