Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 261. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 261. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

25.05.2015 - 16:42 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu zihinlerden silinmeyecek yeni bölümüyle yine nefes kesecek. Heyecanla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 261. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 261. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta! Perşembe akşamlarının en heyecanlı televizyon programı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 261.bölümüyle ekranan gelecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 261.bölüm fragmanı izleyiciler ile paylaşıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu 261.yeni bölümü ile 28 Mayıs Perşembe akşamı dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu bugün yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile Perşembe akşamının çok heyecanlı geçeceğinin sinyallerinide vermiş oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyebileceğiniz yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de

KURTLAR VADİSİ PUSU 261. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Geçen hafta neler yaşanmıştı;

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat’ın teklifini kabul edecek mi?

Aradığı cevapların Mete’de olduğuna inanan Yusuf, istediklerini öğrenmek için bildiği tüm yöntemleri uygulayacak. Peki duyacakları karşısında kendisine nasıl bir yön çizecek?

Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim olacak? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith’le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de orada olacak. Hakkı, Pusat’a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yapacak. Martin, Elif’i kaçırma planına kararlılıkla devam edecek.