Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde karanlık savaş-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde karanlık savaş-izle

09.10.2015 - 09:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Perşembe akşamının vazgeçilmezi olan dizide bu hafta Polat Alemdar karanlık ilişkileri deşifre ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde izleyemedikleriniz ve dahası haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde karanlık savaş-izle

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 6.69 reyting ve yüzde 17.62 izlenme payı ile yine birinci oldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümü ile yine çok konuşuldu. Dün akşam son bölümü ile izleyici karşısına çıkan Vadi'de yer yerinden oynadı.

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da, bu hafta Polat Alemdar, karanlık ilişkileri deşifre ediyor...

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban’ın oynadığı rekortmen dizi, bu hafta da bol aksiyon sahneleriyle seyircisini ekrana kilitledi.

GÖLGE İLE ZEYNEP ARASINDAKİ KARANLIK İLİŞKİ

Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep’in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkinin peşine düşüyor.

MARTİN’İN SIRRI

Peki ele geçirmek için Polat Alemdar’la büyük bir savaşı göze alan Gölge’nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? O kişi gerçekten Martin mi? İşte bu soru da bu hafta cevabını buluyor…