Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde şok! - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde şok! - İzle

07.10.2015 - 09:07 | Son Güncellenme:

Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm ile izleyiciyi heyecanlandırdı. Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümünde, Polat Alemdar, karanlık ilişkileri deşifre etti...

Kurtlar Vadisi Pusu 266. son bölümde şok - İzle

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümü ile ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine dopdolu bir son bölüm ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban’ın oynadığı rekortmen dizi, bu hafta da bol aksiyon sahneleriyle seyircisini ekrana kilitledi.



GÖLGE İLE ZEYNEP ARASINDAKİ KARANLIK İLİŞKİ
Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep’in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkinin peşine düşüyor.

MARTİN’İN SIRRI
Peki ele geçirmek için Polat Alemdar’la büyük bir savaşı göze alan Gölge’nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? O kişi gerçekten Martin mi? İşte bu soru da bu hafta cevabını buluyor…

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…

SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Leylasını en mutlu gününde düşmanlarının saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar daha acısını içine gömmeden, bir darbe de KGT’ye yapılan baskında yemiş, Akif ve Aynur’a başta olmak üzere KGT’nin tamamını kaybetmişti.

Haberin Devamı

ESRAR PERDESİ ARALANIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Hayatları geçmişte kesiştiği ortaya çıkan ve uzun yıllar sonra karşılaşan Polat’la Zeynep arasındaki esrar perdesi yavaş yavaş kalktı.

Hoca hakkında aldığı önemli bir haber üzerine Cahit’le birlikte Irak’a giden Polat Alemdar kendini, Irak’ın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerle büyük bir savaşın içinde buldu.

GÖLGE’NİN BÜYÜK PLANI

Yüce Majeste’nin asasını ele geçiren Gölge ise, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırmak için yeni ortaklar ve sinsi planlar peşinde koştu.