Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

22.11.2015 - 09:07 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümü ile bu hafta yine gündeme bomba gibi düşecek. Son bölümü ile nefes kesen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Polat'tan öcünü almak için yemin eden Tilki yeni bölümünde neler yapacak? Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası yeni gelişmeleriyle haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle herhafta olduğu gibi bu hafta da macera bütün hızıyla devam edecek. Polat Alemdar, Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı amansız mücadelesini sürdürmektedir. Vadi severlerin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölümü ile 26 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 273. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Son Dakika Haberi: Kurtlar Vadisi ekibine acı haber!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süha Tarık karakterini canladıran oyuncunun ani ölümü dizi ekibini yasa boğdu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Süha Tarık karakterini canladıran oyuncu İsmail Aydın, hayatını kaybetti.

Aydın'ın vefatı, dizi ekibini ve oyuncu arkadaşlarını da yasa boğdu.Dizide Süha Tarık, Ömer Baba'nın sırrını bilen isim olarak Polat Alemdar'ın karşısına çıkan isimdi.


Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Aksiyon ve heyecan dozu yüksek dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Cahit ve Yasin'in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

Suriye'deki en büyük silah deposunu havaya uçuran Polat Alemdar karşısında Gölge'nin çaresizliğine tanıklık etmişti. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta ekrana gelen bölümünde ise Gölge'nin hamleleri merak konusuydu. Gölge, Polat'tan aldığı bu ağır darbeye nasıl karşılık verdi? Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyiciler önemli bir gelişmeye tanık oldu. Profesör Anadolu ve öğrencisi Altay, uzun yıllardır gizlice sürdürdükleri Türkiye'nin maden zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar'ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar verdiler. Altay'ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye soktu.

TİLKİ - KARUN ORTAKLIĞI

Polat Alemdar'dan öcünü almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat'ın en yakınındaki isimlerden birini koydu. Karun'un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaştı. Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğrendi ve Azra'yı kurtarmak için hemen harekete geçti.