Kütahya Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün 'Okullar Hayat Olsun' Projesi Çalışmaları

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün 'Okullar Hayat Olsun' Projesi Çalışmaları

24.08.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün Okullar Hayat Olsun Projesi Çalışmaları

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında okul bahçelerini güzelleştirmeye devam ettiği bildirildi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü betonlaşmış okul bahçelerinin yeşillendirilmesi ve fiziksel olarak daha güzel hale getirilmesi amacı ile okulların kullanım alanlarının daha aktif hale getirilmesi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Okul bahçelerinde düzenlenen fidan dikim etkinliklerinin yanında okullara kurulan kamelyalar da “Okullar Hayat Olsun” Projesi kapsamında güzel çalışmalar arasında yer alıyor.
Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha güzel ve yemyeşil bir ortamda eğitim, öğretim görmeleri için Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak katkı sağlıyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimize dinlenme ve oturma amaçlı kamelyalar yaptık. Okul bahçelerimizi ağaçlandırma çalışmalarımız ise sürüyor. Ağaçlandırılma çalışmalarında öğrencilerimizle birlikte diktiğimiz fidanlar sayesinde öğrencilerimize ağaç sevgisi ve yaşanılabilir çevre bilinci vermeye çalışıyoruz. Ayrıca okul bahçelerimize yaptığımız kamelyalarımız ile de bize gelen talepleri karşılamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.(EFE)

Yazarlar