Kütahya KÜTAHYASPOR’A YENİ YÖNETİM

KÜTAHYASPOR’A YENİ YÖNETİM

08.05.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

.

KÜTAHYASPOR’A YENİ YÖNETİM

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Kütahyaspor’da olağanüstü genel kurul yapıldı ve yeni yönetim kurulu göreve getirildi.
Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan kongreye Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan ve Murat Arık katıldı.
Belediye Başkan Kamil Saraçoğlu, "Tarihi geçmişi güzellik ve başarılarla dolu olan Kütahyaspor’un yeniden eski günlerine dönmesi için elimizi taşın altına sokacağız. Bu takım, Kütahyaspor layık olduğu yere yükselmelidir. Belediye olarak yeni yönetimin de yanında olacağız ve destek vereceğiz" dedi.
Tek liste ile girilen seçimde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Ramazan Yıldırım, Ercan Özçınarlar, Bekir Erdoğmuş, Osman Baş, Selim Durmaz, Osman Altınkaya, Atakan Öncel, Uğur Kırdar, Mehmet Bacacı, Yasik Köksal, Şener Aşkaroğlu, Mustafa Akar, Mustafa Göl, Osman Özdemir, Mustafa Ömür, Erol Eşme, Ferhat Tak, Hakan Akdaş, Sait Aksöz, Ahmet Eşsiz, Hasan Okçu ve Görkem Düzen."
Genel Kurul sonrası başkanlığa yeniden Ramazan Yıldırım getirildi.(EFE)