Teknoloji Legend of Zelda’ya Dev Harita

Legend of Zelda’ya Dev Harita

17.06.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Nintendo’nun efsane serisi Legend of Zelda’nın yeni oyununu E3’te tanıttı. Oyunun tanıtımı bu seneki en büyük etkinliklerden birisi oldu.

Legend of Zelda’ya Dev Harita

Diğer taraftan oyun ilk olarak olumlu tepkiler de aldı. Her yaştan oyuncunun bildiği ve severek oynadığı klasik bir oyunun böyle güzel bir şekilde yenilenmiş olması pek görülen bir şey değil. Bu yüzden oyun büyük umutla bekleniyor.

Haberin Devamı
Daha Önce Gördüklerimize Benzemiyor

Oyunun en büyük ilgi çekici kısımlarından bir tanesi de devasa bir haritaya sahip olması. Nintendo bunu bir pazarlama aracı olarak görüyor. Yeni Legend of Zelda’nın alanı Nintendo’nun daha önce yaptığı hiçbir şeye benzemiyor. Hatta şirketin açıklamasına göre önümüzdeki sene Wii U ve gizemli NX konsoluna gelecek olan Legend of Zelda: Breath of the Wild‘ın oynama alanı yaklaşık 10 sene önce Wii ve GameCube’e çıkan Legend of Zelda: Twilight Princess‘in oynama alanından 12 kat daha büyük.

Oyunun alanının ne kadar büyük olduğunu anlamak için Electronic Entertainment Expo‘da yayınlanan haritaya bakmak yeterli. Demo haritasında oyuncuların başı döndü ve harika bir şeydi. Fuarda gösterilen bu demonun oyun alanı oyunun kendi alanının sadece %1’i ve yine de inanılmaz. Nintendo kesinlikle bu sefer önemli bir şey yakalamış gibi duruyor ve bu seri kesinlikle konsol sattıran cinsten.

Yazarlar