Teknoloji LG G7 gelecek yılın en iyi tasarıma sahip telefonu olabilir

LG G7 gelecek yılın en iyi tasarıma sahip telefonu olabilir

05.12.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

LG G7 için hazırlanan konsept tasarım gerçekleşirse, G7 gelecek yılın en iyi tasarıma sahip telefonlarından biri olabilir. LG'nin yeni amiral gemisi G7, çerçevesiz ekran ve çift ön kamera ile geliyor.

LG G7 gelecek yılın en iyi tasarıma sahip telefonu olabilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG G7, Güney Koreli firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonu. 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceği tahmin edildiği için, aynı dönemde piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın en büyük rakiplerinden biri olarak görülüyor. DBS Designing, LG G7 için konsept bir tasarım yarattı.

LG G6 ve LG V30 gibi, LG G7'nin konsept modeli de tam ekrana sahip. Akıllı telefonun çerçeveleri çok ince ve suya dayanıklı bir gövdesi var. 3,5 mm ses jakı da korunmul. Konsept videoya göre akıllı telefon çok sayıda renk seçeneğine sahip olabilir.

Konseptün yaratıcısı göre, LG G7, QHD+ çözünürlüğünde 5.8 inç ekranla gelebilir. 128 GB'lık dahili depoalama alanı microSD kart ile arttırılabiliyor. DBS Designing, LG G7'yi güçlendirecek yonga setinden bahsetmedi ama 6 GB RAM içerdiğini belirtti. Hızlı şarj özelliği ile birleştirilmiş 3500mAh batarya da eklenmiş. Aynı zamanda USB-C bağlantı noktası da içeriyor.

Haberin Devamı

Konsept tasarımcısı, LG G7'nin çift lensli 8 MP ön ve 16 MP çift arka kamera içerdiğini belirtti. Parmak izi tarayıcı LG G7'in ekranın altına yerleştirildiğinden, arka tarafında değil. Bu özellik gerçek LG G7'de olmayabilir, çünkü bu teknolojinin gelecek yılın ikinci yarısında kullanıma girmesi bekleniyor.

Önceki raporlar, Snapdragon 845 yonga setinin LG G7'ye güç vereceğini söylüyordu. Aynı zamanda LG'nin kendi AI asistanının da cihazda bulunacağı konuşulmuştu.

LG G7 konsept tasarımı oldukça etkileyici görünse de, bu tasarımın gerçek olmadığını, geliştiricinin hayal gücü tarafından yaratıldığını belirtelim. Ancak oldukça güzel görünüyor. Siz LG G7'in tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizle paylaşın.