Teknoloji Londra’ya Gitmeye Hazır Mısınız?

Londra’ya Gitmeye Hazır Mısınız?

13.05.2015 - 17:02 | Son Güncellenme:

Kimileri için yıllardır kendisini tekrar eden bir yapım olan Assassin’s Creed, kimi oyuncular içinse tam bir başyapıt niteliği ...

Londra’ya Gitmeye Hazır Mısınız

Kimileri için yıllardır kendisini tekrar eden bir yapım olan Assassin’s Creed, kimi oyuncular içinse tam bir başyapıt niteliği taşıyor. 2007 yılından bugüne kadar piyasaya çıkan pek çok oyunuyla birlikte -öyle veya böyle- güçlü bir marka hâline gelen Assassin’s Creed, yepyeni oyunuyla daha büyük sürprizlerin peşinde. Serinin son oyununun tam ismi “Assassin’s Creed: Syndicate”. Bir önceki oyun Assassin’s Creed Unity’de Fransız Devrimi’nin Paris’ine gitmiştik.

Haberin Devamı

Görülen o ki şimdiki durağımız, Sanayi Devrimi’ni ve şu anda “Victoria Devri” olarak nitelendirilen zamanları yaşayan Londra. Peki oyun hangi platformlara geliyor ve bize neler vadediyor? Şimdi hep birlikte buna bakalım. PlayStation 4 ve Xbox One’ın yanı sıra PC’lerimize de gelecek olan Assassin’s Creed: Syndicate’in ana karakterlerini, yayınlanan fragmanda görüyoruz: İkiz kardeşler olan Evie Frye ve Jacob. Bu iki kahramandan Jacob daha kararlı, asi ve atılgan bir kişiliğe sahip; ikiz kız kardeş Evie ise, kontrol ve gizlilik ustası. Oyun bizi, ülkenin zengin ve fakir kesimleri arasındaki savaşın tam ortasına bırakıyor. Fakir alt tabaka kendi aralarında hayatta kalmak için çeteleşmeye başlarken; zenginler de tüm güçlerini kullanarak, alt tabakayı yok etmeye çalışıyor. Biz de bu bağlamda, maceradan maceraya koşuyoruz. Assassin’s Creed: Syndicate, diğer tüm AC’ler gibi açık dünya öğelerine sahip. Oyunda, Victorya Dönemi mimari güzelliğini yansıtan binaların tepesinde koşturacak ve düşmanlarımızı gizli noktalarda tuzağa düşürmeye çalışacağız. Olası iç ayaklanma durumlarında farklı görevler için de ter dökeceğiz. Ayrıca at arabalarını ve trenleri kaçış noktaları olarak kullanmak da mümkün olacak. Oyunun, yayınlanan ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Yazarlar