Gündem Londra’da Türk rüzgârı

Londra’da Türk rüzgârı

15.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin başkentindeki moda haftasında Zeynep Kartal, Bora Aksu, Hakan Yıldırım ve Erdem Moralıoğlu gibi Türk tasarımcılar öne çıktı. Defilelere pastel renkler damga vurdu

Londra’da  Türk rüzgârı

Moda dünyasına yön veren Londra Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. 12 ila 16 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte Türk tasarımcılar öne çıkıyor. Zeynep Kartal, Bora Aksu, Hakan Yıldırım ve Erdem Moralıoğlu gibi birçok Türk tasarımcı moda haftasında defile düzenleyen isimler arasına girdi.
Uçuşan etekler
Etkinliğin ilk gününe ise Bora Aksu defilesi damga vurdu. Aksu, İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonu için Kraliçe Victoria’nın en favori oyuncağı olarak kabul edilen Marie Taglioni kağıt bebeklerinden ilham aldı. Kıyafetlerde dantel gibi zarif detaylar ve pastel renkler öne çıktı. Defilenin ikinci gününde ise Zeynep Kartal rüzgârı esti. Kartal’ın 30 parçalık koleksiyonunda pastel renkler, uçuşan etekler ve çiçek desenleri dikkat çeken detaylar arasına girdi. Başarılı modacı aynı koleksiyonu daha sonra Türkiye’de tanıtacağını söyledi.