Teknoloji Lumia 830 İçin Güncelleme Vakti

Lumia 830 İçin Güncelleme Vakti

02.08.2016 - 18:24 | Son Güncellenme:

Windows 10 Mobile güncellemesi her geçen gün yayılıyor. Bu kez güncelleme alan model ise Lumia 830 oldu. Cihazın sürümü yükseldi…

Lumia 830 İçin Güncelleme Vakti

Geçtiğimiz yıl uzun bir süre boyunca geliştirdiği yeni işletim sistemi Windows 10’u yayımlayan Microsoft, Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerine lisanslı bir şekilde sahip olanlara sunduğu ücretsiz yükseltme hakkı ile birlikte milyonlarca kullanıcının gönlünde taht kurmuş bulunmakta. Nitekim bunun ardından sistemin mobil ayağı için de kolları sıvayan yazılım devi, bu yılın başlarında Windows 10 Mobile işletim sistemini de ücretsiz olmak kaydıyla görücüye çıkardı. Şimdilerde Windows tabanlı birçok cihaz yeni güncellemeyi almaya devam ediyor. Son olarak yeni sürüme geçiş yapan akıllı telefon modeli ise Lumia 830 oldu. Cihazın AT&T operatörü tarafından dağıtılan sürümü için güncelleme vaktinin geldiği açıklanmış durumda.

Haberin Devamı
Resmi Olarak Güncelleme Yayımlandı

ABD bölgesinde yaşayan Lumia 830 kullanıcıları için yeni güncellemeyi yayımlayan Microsoft, akıllı telefon modelinin bundan böyle Windows 10 Mobile sistemini kullanmasını sağlamış bulunuyor. Yeni nesil deneyim adıyla görücüye çıkan sistemin birçok yeni özelliği bünyesinde taşıdığını söylemek mümkün. Bunun yanı sıra kullanıcılara yeni sürüme geçip geçmeme konusunda tercih sunulduğu da bir gerçek.

Windows Upgrade Advisior Uygulaması Şart

Eğer 830 sahibi bir kullanıcıysanız yeni işletim sistemine geçiş yapmak için Windows Upgrade Advisior uygulamasını indirmiş olmanız gerekiyor. Bu uygulama aracılığıyla Windows 10 Mobile sistemini yükleyebilir ve resmi bir şekilde yeni sürümü kullanmaya başlayabilirsiniz.