Gündem Yılanların Öcü 40. bölümde Bayram bebeği kaçırıyor-izle

Yılanların Öcü 40. bölümde Bayram bebeği kaçırıyor-izle

16.06.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin sevilen dizisi Yılanların Öcü 40. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümde neler yaşandı kaçıranlar için haberimizde tüm detayları derledik. Yılanların Öcü son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Yılanların Öcü 40. bölümde Bayram bebeği kaçırıyor-izle

Yılanların Öcü”nün 40. bölümünde; Olayların üzerinden dört ay geçmiştir… Fatma’nın doğum yaptığından haberdar olan Bayram, çocuğunu görmek için soluğu hastanede alır. Ancak ortada büyük bir problem vardır. Ne Fatma, ne de Haceli, bebeği Bayram’a göstermek istemektedir.

Haberin Devamı

Diğer yandaysa, Rıza’nın acımasız planıyla yılanların saldırısına uğrayan Hatçe’nin sağlık durumu tehlikededir.

Evlenme kararı alan, Şerife ve Sırrı’yı çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Bayram ve Fatma bir yandan bebekle ilgili velayet kavgasına tutuşurken bir yandan da korkunç bir gerçekle sarsılırlar. Minik bebekleri çok hastadır. Bu hastalığın tek çaresi vardır ama gerçekleşmesi imkansızdır…

YILANLARIN ÖCÜ 40. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kamuran’ı vuranın Ömer olduğunu öğrenen Bayram, Hatçe’ye mi, yoksa Ömer’in masum olduğunu söyleyen Fatma’ya mı inanacağını şaşırıyor.

Haceli’yi hapisten kurtarmak isteyen Mahmure, var gücüyle Ömer’in peşine düşerken, Haceli’ye de Fatma’nın gerçek yüzünü gösterip, oğlunun suçsuz olduğunu itiraf etmesini sağlamaya çalışır.

Haberin Devamı

Fatma ve Hüsnü, kurdukları bir planla, Ömer’i hapse düşmekten kurtarmaya çalışsa da, onları çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Şerife ve Remziye bile Kamuran’ın gerçekten öldüğüne inansalar da, peşlerindeki gölge onları da büyük bir tuzağa çekecektir.