Ankara Manavgat, Varşova'da Tanıtıldı

Manavgat, Varşova'da Tanıtıldı

28.11.2017 - 14:54 | Son Güncellenme:

.

Manavgat, Varşovada Tanıtıldı

ANTALYA (AA) - Polonya'nın başkenti Varşova'da 23-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenen TT Varşova 2017 Turizm Fuarı'nda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından stant açılarak ilçenin tanıtımı yapıldı.

Haberin Devamı

MATSO standında ziyaretçilere ilçeyi tanıtan çeşitli broşür ve kitapçıklar dağıtıldı. Dünyanın çok sayıda farklı ülkesinden kurum ve kuruluş ve otelin katıldığı fuarda yer alan MATSO standı 3 gün boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, fuarın çok yoğun ve bölge açısında verimli geçtiğini belirterek şöyle konuştu:

"Manavgat-Side destinasyonu standımız fuar boyunca büyük ilgi gördü. Polonya yaklaşık 40 milyon nüfusu, genç ve gelişmekte olan bir ülke. Son yılarda dünyanın farklı bölgelerine olduğu gibi Polonya'dan bölgemize gelen turist sayısı artmaya başladı. İlçemiz turizm pazarının çeşitlenmesi için Polonya pazarına önem veriyoruz. Fuar boyunca Polonya'da tur acentelerin bölgeye olan ilgisini gördük. Yaptığımız tanıtımlarla bölgemize tatile gelecek olan Polonyalı turistler ilçemiz turizm ve ekonomisine katkı sağlayacaktır."

Haberin Devamı

Fuarda tur acentelerinin 2018 yılı için Türkiye kapasitelerini yüzde 100 artırdığına dikkati çeken Güneş, bu artışın Manavgat - Side destinasyonuna da yansıyacağını ifade etti.

Güneş, 2018 sezonuna yönelik Varşova ile başladıkları tanıtım çalışmalarını, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan 12 farklı ülkede katılarak sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.