Manisa Manisa'da Bağımlılıkla Mücadele Programı

Manisa'da Bağımlılıkla Mücadele Programı

13.01.2018 - 20:12 | Son Güncellenme:

.

Manisada Bağımlılıkla Mücadele Programı

MANİSA (AA) - Manisa Yeşilay Şube Başkanlığınca, bağımlılıkla mücadele programı düzenlendi.

Haberin Devamı

Şehzadeler Belediyesi Bedesten Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, öğrencilerin genellikle üniversitede alkolle tanıştığını belirtti.

Özdağ, şöyle konuştu:

"Gençler neden alkolle tanışırlar, sigarayla, gece hayatıyla tanışırlar. Bunları düşünün. Bunlarla ilgili bir araştırma yapalım. Ben üniversitede bu çocukların çoğunun kaybolduğunu görüyorum. Sonradan o çocukları tekrar kazanacağız. Tutkular bataklıklar gibidir. Battığınızı anlarsınız. Geri döneyim dersiniz her çırpınışınızda biraz daha batarsınız. Ben korkuyorum. Alkolle mücadele ederiz, sigarayla mücadele ederiz, madde bağımlılığıyla mücadele ederiz ama bu teknoloji ile mücadele edemeyeceğiz gibi görünüyor. 10 yıl sonra çocuklarımızı psikologa götüreceğiz."

Haberin Devamı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun da çok anlamlı bir amaç için Yeşilay vesilesiyle bir arada olduklarını söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise gençleri ve değerleri koruyabilmek, kıyamete kadar bu cennet vatanda kalabilmek için çaba ve gayret gösterdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Şef Arcan Aydınlı yönetiminde Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Ambrossia Çok Sesli Korosu konser verdi, Şaban Kaya yönetiminde Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAKGÖÇ) halk oyunları gösterisi sundu.

Programın sonunda katkıda bulunanlara plaket takdim edildi.