Manisa Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa'dan Kısa Kısa

15.11.2017 - 19:08 | Son Güncellenme:

.

Manisadan Kısa Kısa

MANİSA (AA) - Şehzadeler Belediyesi, ilçeye kazandırılacak iki yeni okul için zemin etüt düzenleme ve projelendirme çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Belediye, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce imzalanan işbirliği protokolü gereği yeni yapılacak olan 2 okul için zemin iyileştirme ve zemin etüt proje çalışmalarını ilçe belediyesi üstlendi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yaptığı açıklamada, protokol çerçevesinde okul binalarının bir an önce yapılması için Belediye olarak üzerine düşen görevleri yerine getireceklerini belirtti.

Çelik, şunları söyledi:

"İlçemizde yapılacak 2 okuldan biri olan Akpınar Mahallesi İmam Hatip Okulunun inşaat çalışmaları için gereken zemin değerlerinin yapılan ölçümlerde düşük çıkması nedeni ile zemin iyileştirme projesi ile zeminin inşaat yapımına uygun hale getirilmesini sağlayacağız. Bunun yanı sıra Karaağaçlı Mahallemizde yapılması planlanan diğer bir okul Karaağaçlı Teleset İlkokulunun da zemin etüt projelerini yaparak ilgili kuruma teslim edeceğiz. Bu çalışmalar sayesinde yapılacak okulların temel atması sürecinde kısalmış olacak ve yeni iki okulumuzu el birliği ile ilçemize kazandırmış olacağız."

Haberin Devamı

- İlkokul'da pilav günü etkinliği

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokul Aile Birliği tarafından okulda pilav ve eğlence günü düzenlendi.

Mimar Sinan İlkokulu bahçesinde düzenlenen pilav gününde konuşma yapan Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu Aile Birliği Başkanı Betül Tanrıverdi, amaçlarının öğrenci, veli ve yöneticileri bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Pilav günü etkinliğinde halk oyunları ve palyaço gösterisi yapıldı.

Pilav gününe Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, hayırseverler, daire amirleri, veliler, öğrenciler katıldı.