Ege Manisa, Prime ile çok farklı olacak

Manisa, Prime ile çok farklı olacak

13.02.2018 - 01:07 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün’ün hayata geçirdiği Manisa Prime Projesi’nde ilk kütle beton dökümü yapıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, inşaatta incelemelerde bulundu

Manisa, Prime ile çok farklı olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Manisa Prime’da ilk kütle beton dökümü gerçekleştirildi. Zemin iyileştirme çalışmalarının yapıldığı dev projenin temel öncesi ilk beton dökümü, okunan dualar ve kesilen kurbanlar eşliğinde yapıldı. Beton dökümü öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde dev bir eseri daha şehre kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

‘Hayırlı olsun’

Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, “Manisamızın en büyük projelerinden biri olan Manisa Prime Otel, AVM, iş merkezi inşaatımızın zemin kütle betonunun ilk beton dökümünün gerçekleştiği günü yaşıyoruz. Bu beton dökme esnasında inşaatımızın kazasız, belasız, hızlı bir şekilde ilerlemesi adına kurbanımızı da kestik. Kentin çehresi, bu projeyle değişecek. Manisalılara hayırlı olsun” diye konuştu.

Yazarlar