Ege Mankenler geçidi

Mankenler geçidi

19.02.2017 - 04:22 | Son Güncellenme:

DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda finale kalan 10 tasarımcının ürünleri, mankenler Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Irmak Atuk ve Ebru Özdemir tarafından tanıtıldı.

Mankenler geçidi

Cem Belevi de ilk kez podyuma çıkarak mankenlik yaptı.

Haberin Devamı

Mavi renkli saçlar ilgi çekti

Colossae Otel’deki final defilesi öncesi konuşan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Dünya değişiyor, tasarım dünyası her geçen gün daha da küreselleşiyor. Biz yaratıcı gücü yüksek olan bir ülkeyiz. Ar-Ge, inovasyon, tasarım ve markalaşma sayesinde Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te ülkemizin dünya ticaretinden yüzde 1.5 pay alma hedefine ulaşacağız” dedi.

Mankenler geçidi

Finale kalan 10 tasarımcının ev ve plaj giyimi üzerine tasarladıkları ürünler, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Irmak Atuk, Ebru Özdemir tarafından podyumda sergilendi. Şebnem Schaefer, maviye boyattığı yeni saçlarıyla podyumda dikkat çekti.

İlk kez podyuma çıkarak mankenlik yapan Cem Belevi de profesyonel mankenleri aratmadı.

Haberin Devamı

Tulga, ‘Münhanİ’yle birinci oldu

Defile sonrası jüri tarafından yapılan değerlendirmede Necla Candan Tulga, ‘Münhani’ isimli kreasyonuyla birinci, Emre Pakel ‘Spirit of Anatolia’ isimli kreasyonuyla ikinci, Ayfer Öztürk ‘Hodan’ adlı kreasyonuyla üçüncü, Hatice Kübra Çiçek de ‘Giz’ isimli kreasyonuyla jüri özel ödülüne layık görüldü. Dereceye giren tasarımcılara birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 5 bin ve özel ödüle ise 3 bin lira para ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Defilenin sonunda Cem Belevi mini bir konser verdi.