Gündem Maral En Güzel Hikayem 15. bölümde ani karar!-izle

Maral En Güzel Hikayem 15. bölümde ani karar!-izle

15.10.2015 - 16:49 | Son Güncellenme:

TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi Maral En Güzel Hikayem 15. bölümü ile ekrana geldi. Sarp ve Maral arkadaş mı kaldı? Sarp, Halis'ten intikam almak için planlarına devam etti. Maral En Güzel Hikayem 15. bölüm ve detaylar haberimizde.

Maral En Güzel Hikayem 15. bölümde ani karar-izle

Maral En Güzel Hikayem 15. bölümde neler oldu? Yayınlanan fragman ile herkes büyük merak içerisine sokmuştu. Maral En Güzel Hikayem 15. bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Maral, Sarp’a bir araya gelmelerinin mümkün olmadığını göstermeye çalışırken hiç istemediği bir yola girmiştir. Yiğit’le evlenecektir… Her yerde karşısına çıkan Sarp’a arkadaş kalmalarının en doğrusu olduğunu söyler ama bunun ne kadar zor olacağından habersizdir. Sarp içi acıyarak da olsa Maral’ın teklifini kabul etmek zorunda kalır. Çünkü ona eski Sarp olmadığını gösterip, güvenini yeniden kazanmak zorundadır.
Yiğit’in evlilik konusunda aceleci tavırları Maral’ı huzursuz etmeye başlar. Bu sırada Canan, Maral’a büyük bir teklifle gelir. Ünlü bir tasarımcı olan Şehnaz, Maral’ın tasarımlarını görmek istemiştir. Çizimleri beğendiği takdirde Maral’ı Fransa’ya götürecektir. Maral kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirme kararı alır. Böylece her şeyi geride bırakıp, yeni bir hayata başlayabilecektir. Fakat bu konuda kendisine destek olacağını sandığı kişi, düşündüğü kişi olmayacaktır.

Haberin Devamı

MARAL EN GÜZEL HİKAYEM 15. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maral, Sarp’a artık ona ait olmadığını ve hayatında başka birinin olduğunu göstermiştir. Sarp’a kendisinden uzak durmasını söylese de Sarp karşısına çıkmaya devam etti. Sarp Maral’ı başkasıyla görmeye dayanamasa da Maral’ın gönlünün hala kendisinde olduğundan emindir.

Hakan’ın geçmişten gelen bir hayalet olduğuna inanan Deniz, güvenlik müdürü Aziz’den Hakan’ı araştırmasını ister. Oğluyla ilgili alacağı haber Deniz’i allak bulak edecektir. Sarp’ın Luna’daki varlığından rahatsız olan Halis Feyman, Sarp’ın Luna’ya müdür olamayacağını göstermek için önüne engeller koymaya başlar.

Maral, Sarp’a Yiğit’le ne kadar mutlu olduğunu göstermeye çalışır. Yiğit ise Maral’la yeni bir yola girmek için adım atar ve ona evlenme teklif eder.

Sarp’ın geri dönmesiyle aklı karışan Maral şimdi bir tercih yapmak zorundadır.

Yönetmen : Bahadır İnce

Yapımcı : Arzu Eğmir

Senarist : Gökhan Horzum

Görüntü Yönetmeni: Hakan Okumuş

Müzik : Cem Tuncer

Oyuncular : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Murat Aygen (Hakan), Reha Özcan (Halis), İpek Bilgin (Canan), Can Nergis ( Yiğit), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Elvan Boran (Nilüfer)