Gündem Marmara’da öğrenci kavgasına müdahale

Marmara’da öğrenci kavgasına müdahale

12.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda bir kişi yaralandı. Olayları protesto etmek için yürüyen öğrencilere müdahale eden polis, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Marmara’da öğrenci  kavgasına müdahale


Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde dün saat 15.00 sıralarında karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle biten olayda bir öğrenci yaralandı. Arkadaşlarının yaralandığını öğrenen bir grup öğrenci toplu şekilde üniversiteye girmek istedi. Ancak giriş kapısında önlem alan polis, olayların tekrar büyümemesi için öğrencilerin içeri girmesine izin vermedi. Bunun üzerine öğrenciler de Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde slogan atarak protesto yürüyüşü düzenledi. Çevik kuvvet polis, uyarılara rağmen yürümeye devam eden öğrencilere müdahalede bulundu.

Plastik kelepçe taktılar
Öğrenciler ara sokaklara doğru kaçıştı. Polis, yakaladığı öğrencileri yol ortasında yatırıp kollarına plastik kelepçe taktıktan sonra gözaltına aldı. Öğrenciler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.