Muğla MARMARİS’TE ÇANTA KAVGASINA TUTUŞAN TURİST BIÇAKLANDI

MARMARİS’TE ÇANTA KAVGASINA TUTUŞAN TURİST BIÇAKLANDI

19.06.2014 - 15:59 | Son Güncellenme:

.

MARMARİS’TE ÇANTA KAVGASINA TUTUŞAN TURİST BIÇAKLANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir İngiliz turist, satın aldığı çantayı değiştirmek için geldiği iş yerinde bıçaklanarak ağır yaralandı.
Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Siteler mahallesi Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı numara 14/Z'deki iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre; Marmaris’te tatil yapan 20 yaşındaki İngiliz Callum Eric Peter Copson, bir gün önce satın aldığı çantanın delik çıkması üzerine değiştirmek için mağazaya gitti. Capson, iş yeri sahibinin oğlu 15 yaşındaki M.K.E’ye çantayı değiştirmek istediğini söyledi. M.KE, Capson’un isteğini kabul etti. İngiliz genç mağazadan daha pahalı bir çanta beğenince M.K.E, farkını ödemesi gerektiğini belirtti. Ancak Capson bunu karşı çıktı. İkili arasında fiyat farkı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O sırada içeride bulunan meyve bıçağını kapan M.K.E, İngiliz turistin karnına sapladı. Aldığı bıçak darbesiyle karnından ağır yaralanan Callum Eric Peter Copson, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan turistin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Olay sonrası kaçan M.E.K, polis tarafından yakalanarak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. M.K.E, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Kavga anında iş yerinde bulunan İrlandalı Julie Ann Mc Causland'ın polise verdiği ifadede, "İngiliz çocuk çantayı değiştirmek istiyordu. Beğendiği çantanın daha pahalı olduğu belirtilerek fiyat farkı vermesi gerektiği söylendi. Tezgâhta duran çocuk ile İngiliz arasında tartışma başladı. Tartışma tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Ben de dışarı çıkarak yardım istedim. O anda bir bıçak alan çocuk İngiliz'i karnından bıçaklayarak kaçtı" dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.