Oyun Dunyasi Marvel Evreni Artık Cebinizde

Marvel Evreni Artık Cebinizde

22.04.2015 - 18:15 | Son Güncellenme:

Netmarble ve Marvel’in ortak çalışmasıyla geliştirilen oyun Marvel evreninin heyecanını eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Oyunun hikayesi, çok sevilen ve satış rekorları kıran Marvel yazarı Peter David tarafından kaleme alındı.

Marvel Evreni Artık Cebinizde

Netmarble ve Marvel’in ortak çalışmasıyla geliştirilen oyun Marvel evreninin heyecanını eşsiz bir deneyime dönüştürüyor.

Oyunun hikayesi, çok sevilen ve satış rekorları kıran Marvel yazarı Peter David tarafından kaleme alındı.

Marvel Future Fight’ın 36 karakteri arasında Avengers, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy kahramanları bulunuyor ve hepsi kendisine özgü hareket, yetenek ve kostümleri ile oyuncularla buluşacak. Oyuncular en güçlü karakterler ile istedikleri takım kombinasyonlarını ve stratejilerini geliştirirken, birbirinden farklı özel etkileri de keşfedecekler.

Marvel Future Fight, oyuncuları; Loki, Ultron, Destroyer, Doctor Octupus ve daha birçok kötü karaktere karşı, yüksek görüntü kalitesinde, bölüm bazlı aksiyon savaşları ile buluşturuyor. Rol yapma oyunu unsurları başka oyuncularla savaşma ve hikâye modunda ilerleme seçenekleri ile zenginleşirken, kahramanların hangi özel güçlerini stratejik olarak geliştireceğine karar vermeleri tamamen oyunculara kalıyor.

Marvel Future Fight tüm dünyada App Store ve Google Play marketlerinden indirilebilecek.