Kültür Sanat Marvel´in filmlerinden ´Galaksinin Koruyucuları 2´ nin fragmanı sizlerle..

Marvel´in filmlerinden ´Galaksinin Koruyucuları 2´ nin fragmanı sizlerle..

05.12.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Marvel Studios ´Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol 2.)´ filminden yeni fragman yayınlandı. Önümüzdeki yıl sevenleriyle buluşacak olan ´Galaksinin Koruyucuları 2´ filminin yeni fragmanı sinemaseverlerle buluştu.

Marvel´in filmlerinden ´Galaksinin Koruyucuları 2´ nin fragmanı sizlerle..

Marvel sinematik evreninin en eğlenceli filmlerinden biri olan Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları), Marvel'in daha az bilinen bir serisinden uyarlanmış olsa da sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve gişede oldukça başarılı oldu. Kendine ait bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Guardians of the Galaxy, önümüzdeki yıl devam filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Marvel´in filmlerinden ´Galaksinin Koruyucuları 2´ nin fragmanı sizlerle..

´Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol 2´ filminin konusu ise şu şekilde: Ekip uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına farklı maceralara atılıyor. Koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.

Marvel´in yapımcılığını yaptığı filmin yönetmenliğini James Gunn yapıyor.

´Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol 2.)´ filminin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker ve Karen Gillan rol alırken kadroya yeni katılacaklar arasında Kurt Russell, Pom Klementieff, Sylvester Stallone, Elizabeth Debicki ve Nathan Fillion gibi isimler var. Dublaj oyunculuklarını Bradley Cooper ve Vin Diesel yapıyor.

Haberin Devamı

´Galaksinin Koruyucuları 2´ filmi 28 Nisan 2017´de sinema salonlarındaki yerini alacak.

İşte ´Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol 2)´ filminin yeni fragmanı…