Gündem MasterChef Türkiye'de kim elendi? Kerem, Hakan ve Meltem arasından...

MasterChef Türkiye'de kim elendi? Kerem, Hakan ve Meltem arasından...

12.12.2018 - 00:45 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de dün akşam kim elendi? İlk eleme adayı olan Meltem'in yanına dün akşamki oyunun ardından Kerem ve Hakan da dahil oldu. MasterChef Türkiye'de üç kritik isim eleme potasındaydı. Peki, MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu?

MasterChef Türkiyede kim elendi Kerem, Hakan ve Meltem arasından...

MasterChef Türkiye 30. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Yılın en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de dün akşam sürpriz bir isim final öncesi yarışmaya veda etti. Peki MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Burcu, Meltem, Kerem, Hakan ve Uğur'un yarıştığı yarı finalde dün Meltem'in ardından Kerem ve Hakan eleme potasına girdi. Büyük bir çekişmeye sahne olan eleme gecesinde son ikiye Hakan ve Kerem kaldı. Yarışmaya veda eden isim ise Hakan oldu...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BÜYÜK ÖDÜL...

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi.

MASTERCHEF TÜRKİYE HAKAN KİMDİR?

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddiasını sürdürmektedir. Asıl mesleği ise komidir.