Teknoloji Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)

Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)

18.05.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

Medcezir izle. Medcezir yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Medcezir izle. Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Medcezir yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Medcezir 35. bölüm yine nefes kesecek. Medcezir yeni bölümüyle ekrana kilitleyecek. Medcezir ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde. Milliyet.com.tr'den ayrılmayın. Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)

Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)

Medcezir izle. Medcezir yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Medcezir izle. Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Medcezir yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Medcezir 35. bölüm yine nefes kesecek. Medcezir yeni bölümüyle ekrana kilitleyecek. Medcezir ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde. Milliyet.com.tr'den ayrılmayın. Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)

Medcezir 35. bölümde, Tan’ın ölümünden sonra yaşadıkları zor günleri unutabilmek için Yaman ve Mira çabalamaktadır. Anneler günü için A.Ş.K vakfı tarafından düzenlenen geleneksel piknik etkinliğinin ilişkiler üzerine olumlu olumsuz etkileri olur. Bütün
Altınkoy sakinlerini bir araya getiren bu piknik gizli düşmanlıkları ve çekişmeleri de gün yüzüne çıkarır.

Öte yandan Sude’nin çıkardığı yeni derginin editörü Sinan Enveroğlu’nun hayatlarına hızlı giriş yapması, Selim’i ilk dakikadan itibaren huzursuz eder. Faruk ve Sude, son olaylardan sonra kızlarına daha güvenli ve korunaklı bir hayat kurma konusunda ortak noktada buluşur. Mira bir süre uzaklaşmalıdır.

Mira kötü günlerin etkisini henüz üzerinden atamamışken, ikinci bir darbeyi annesinden alır. Kenan ile Sude’nin gizli beraberliğinin ortaya çıkması, Yaman’la Mira’nın ilişkisinin seyrini değiştirir.

MEDCEZİR 35. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ



Sude yaşadığı krizi sıfır zararla atlatıp yeni bir oyuna oturmak için Altınkoy’da herkesin hayatını değiştirecek kartları yeniden dağıtır.

MEDCEZİR 34. BÖLÜM

Haberin Devamı

Star TV'de Medcezir 34. Bölüm Kesintisiz İzle. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Medcezir 34. son bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri hayranlarına heyecan fırtınası yaşatan Medcezir 34. son bölümü ile de haryanlarına eşşiz bir gece yaşattı. Medcezir 34. son bölüm tek parça olarak milliyet.com.tr'den izleyebilirsiniz. Medcezir 34.son bölüm izle (Medcezir son bölüm kesintisiz izle)

Star TV'de yayınlanmaya başladığı günden beri hayranlarına heyecan fırtınası yaşatan Medcezir 34. son bölümü ile de haryanlarına eşşiz bir gece yaşatmaya devam etti. Medcezir son bölümüyle yine geceye damga vurdu. Medcezir 34. son bölümde birbirinden heyecanlı ve romantik anlar yaşandı. Medcezir 34. son bölümde Tan “kavuşma planı”yla herkesi hazırlıksız yakaladı. Konser sonrasında Yaman’ın yokluğu fark edildiğinde kimsenin itiraf edemediği bir korku dalgası yayıldı. Mira, yaşananların sorumlusu olarak kendini görür. Yaşadığı stres ve üzüntü bir süredir uykuya dalan hastalığını da tetikledi. Peki Medcezir 34. son bölümde başka neler yaşandı? Medcezir 34. son bölüm Star TV'den canlı olarak yayınlandı Medcezir 34. son bölümü tek parça olarak milliyet.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Medcezir Son Bölüm , Ekranların sevilen dizisi Medcezir 34. Bölümü ile ekrana geldi. Medcezir yeni bölüm ile nefesleri kesti. Genç kuşağın fenomen dizisi Medcezir heyecan dolu bir bölüm ile izleyici ekrana kilitledi. Medcezir son bölümü soluksuz izlendi. Medcezir'de Tan Yaman'a neler yapacak? Mira Yaman için endişeleniyor. Yaman'ın başına neler gelecek? Medcezir 34. Bölüm ile ilgili tüm soruların cevapları haberimizde. MEDCEZİR SON BÖLÜM ve Medcezir ile ilgili tüm gelişmeler milliyet.com.tr'de Medcezir Son bölüm izle (Medcezir 34.bölüm tek parça full İzle)

Medcezir 34. Bölüm Özeti

Tan “kavuşma planı”yla herkesi hazırlıksız yakalar. Konser sonrasında Yaman’ın yokluğu fark edildiğinde kimsenin itiraf edemediği bir korku dalgası yayılır. Mira, yaşananların sorumlusu olarak kendini görür. Yaşadığı stres ve üzüntü bir süredir uykuya dalan hastalığını da tetikler.

Haberin Devamı

MEDCEZİR 34.BÖLÜM İZLE

Yaman’ın en son bir telefon görüşmesi yaptığını öğrenen Selim ve Kenan yakaladıkları ipucunun üstüne giderler.

Öte yandan Turunç Nadir de kendi hesabını kapatabilmek için Yaman’ı arama çalışmalarına dahil olur.

Tan’ın kavuşma planının ayrıntılarını öğrenen Yaman, hem kendi hayatını kurtarmak, hem de Mira’yı korumak için kaçmanın yollarını arar.

Medcezir 34. Bölüm 2. Fragman

Selim Tan’ın izini sürerken, Nadir ismi Selim’in şüphelerini daha çok üstüne çeker. Öte yandan Nadir, Selim’in cinayet davasını çözmesini engellemek için elindeki son umudu da alır.

Mira Tan’dan gelmesini beklediğini mesajı bulduğunda, Yaman’ın ne kadar yakınında olduğunu fark eder. Yaman ise Mira’yı korumak için kendi hayatını gözü kırpmadan veda etmeye hazırdır.

Mira Yaman’ın sesini günler sonra ilk kez duyduğunda bütün tehlikelere rağmen harekete geçer. Tan, Yaman’la Mira’nın kendisini asla unutmaması için son oyununu oynar.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 9 Mayıs Cuma

Yayın Saati: 20.00

Medcezir 34. Bölüm Fragmanı

MEDCEZİR 33. BÖLÜM TEK PART İZLE

MEDCEZİR 33.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tan'ın mesajlarının hepsinin Mira'ya Altınkoy sınırları içinde gelmesi, herkese aslında düşündükleri kadar korunaklı bir hayat yaşamadıklarını ispatlar. Yaman başta olmak üzere herkes Mira'nın geçmişte yaşadığı kabusu ikinci kez yaşamaması için gerekli önlemleri alır Yaman Mira'yı bir an olsun yalnız bırakmasa da, Tan'ın hastaneden kaçtığının öğrenilmesiyle korkulu bir bekleyiş başlar.

Yaman etrafındaki güvenlik çemberinden bunalan Mira'yı, Tan düşüncesinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Öte yandan da Tan'ın dışarıdaki adamını bulmak için harekete geçerler. Tozludere'den gelen kötü haber, Yaman'ı eski mahallesine götürür. Orkun'la Yaman'ı karşı karşıya getiren olayda, Yaman kendisine karşı bilenmiş yeni bir cephe bulur. Kadir'in evinde bulduğu ipucuyla Yaman, Tan'ın “kavuşma” planına kimsenin tahmin etmediği bir şekilde karşılık vermeye karar verir. Büyük gün geldiğinde, Tan'ın planladığı “kavuşma” sonunda gerçekleşir.

Medcezir 33. Bölüm Fragmanı

MEDCEZİR 32.BÖLÜM!

Medcezir 32. Bölüm izle. Medcezir yayınlanan son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. 32. Bölümü ile seyirci karşısına çıkan Medcezir'de heyecan bitmiyor. Medcezir son bölümde neler yaşandı? Mira ve Yaman arasında özel dakikalar.. Medcezir 32. Bölümü izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler. Medcezir son bölüm ve dahası milliyet.com.tr'de (Medcezir son bölüm izle)

MEDCEZİR'DE 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mira’nın uzun zamandır beklediği yemek, hayalini kurduğundan daha özel geçer...

Leyla’nın hayatlarına girmesiyle, Yaman’ın Tozludere’deki hayatı Mira’nın yeniden çekim alanına girer. Mira başlattığı oyunla, Yaman’la geçmişe doğru farklı bir yolculuğa çıkar.

Müvekkilinin katilini bulmak için çalışmalarını sürdüren Selim, cinayet düğümü çözecek ipin ucunu yakalar. Diğer taraftan Turunç Nadir, Altınkoy’a sızmak için ayağına kadar gelen fırsatı değerlendirir. Nadir, Yaman ve Kenan’dan intikamını almadan önce kaleyi içten fetheder.

Tozludere’deki inşaat projesi yüzünden Leyla ve babasının başına gelenler, Yaman’la Orkun’u karşı karşıya getirir.

Öte yandan, Tan Mira’ya uyarı niteliğindeki son mesajını gönderir.

Yaman’ın Tozludere’de adaleti sağlamak için bulduğu yol, Orkun’a uzun zamandır aradığı açığı verir. Orkun, Yaman’ın cezasını kesmesi için Selim’in karşısına çıkar. Yaman Orkun’un yarattığı krizi bastırmaya çalışırken, Tan Mira’ya “kavuşmak” için harekete geçer.

MEDCEZİR 32.BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Medcezir 35. Bölüm Fragmanı Tıkla İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle)