Gündem Medcezir 68. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Medcezir 68. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

05.04.2015 - 14:10 | Son Güncellenme:

Medcezir dizisi senaristi Ece Yörenç'nden flaş açıklama. Medcezir bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Büyük ilgiyle takip edilen Medcezir dizisi yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar Medcezir 68. Bölüm Fragmanı'nda... İzlemek için lütfen tıklayınız.

Medcezir 68. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Star Tv ekranlarının merakla beklenen Medcezir dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölüm fragmanı ile Medcezir tüm detaylar haberimizde. İşte Medcezir 68. bölüm fragmanı ve detayları...Medcezir’in senaristinden flaş açıklama! Medcezir dizisinin biteceği haberleri hayranlarını şoke ederken dizinin senaristi reyting sistemine isyan etti. Ece Yörenç ”Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın” diyerek sitem etti.

MEDCEZİR 68. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Twitter üzerinden reyting sistemine tepki veren Ece Yörenç ”Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın” diyerek sitem etti. Dün akşam yayınlanan Medcezir dizisinin reytingleri çok düşmüş, AB grubunda en düşük reytingini almıştı.

Ece Yörenç tepkilerini şu tweetlerle dile getirdi:

Şimdi okudum da akşam anında yapılan yorumların hepsine göre bölüm ŞAHANE raiting geldikten sonraki yorumlara göre BERBAT gülmeyim de napayım.

Geçtiğimiz Hafta Dizide Neler Oldu?

Haberin Devamı

Yaman da Mira da Sude'nin oyununu çözer, ama gerçeğin, aralarında aşılması zor koca bir dağ olacağını bildikleri için sessiz kalmayı tercih ederler. Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük bir etkisi olur.

Orkun ise, Mira’yla Yaman'ı ayırmak için eline geçirdiği yeni kozu kullanmak için tam zamanı olduğunu düşünür.

Bu savaşta kendi kızlarını bile harcamaktan çekinmeyen Sude, yaptığı planın kusursuz işlediği için mutludur. Ama Selim, hikayenin peşini bırakmaya niyetli olmadığını ispatlar.

Mira annesinin kaçırılmasının kurmaca olduğundan emin olduğu halde, Narlıçeşme’deki evlerinin etrafındaki adam bütün huzurunu kaçırır. Esrarengiz adamın yaşattığı kabusun heyecanı Altınkoy'a da yayılır.. Faruk'un acil Ankaraya gitmesi gerekir ve Yaman ile Mira yeni evde yalnız kalırlar.

Mira, Yaman'la geçirdiği o gece, bundan sonra hayatlarında ne yaşanırsa yaşansın sevdiği, güvendiği bu adamın, hep yanında olmasını istediğinden bir kere daha emin olur ve kararını verir...