Gündem Medcezir 69. bölümde gerilimli gece-izle

Medcezir 69. bölümde gerilimli gece-izle

17.04.2015 - 12:34 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Medcezir 69. bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Yaman ve Mira için hazırlanan sürpriz organizasyon felakete döntü. Peki Yaman bu tuzaktan nasıl kurtuldu? Medcezir 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Medcezir 69. son bölüm ve dahası...

Medcezir 69. bölümde gerilimli gece-izle

Medcezir 69. bölüm ekrana geldi. İlgiyle takip edilen dizi Medcezir'de Mira ve Yaman tam mutlu anlar yaşarken kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Peki Yaman bu sefer nasıl kurtulacak? Medcezir 70. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Detaylar ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

Haberin Devamı

MEDCEZİR 69. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur.

Eylül, Mert’e olan kızgınlığına bir kılıf uydurmak için debelenirken Mert’in itirafı Eylül’ü yıkıma sürükler ve ikisinin aşkı hiç olmadığı kadar büyük bir darbe alır...

Yaman, Orkun'un atacağı çelmelere önceden hazırlıklı olduğunu herkese ispat ederken, Orkun’un, Mert ve Eylül’e bulaşarak hıncını almaya çalışması, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Öte yandan Sude'ye yardım eden hemşirenin ölüm haberiyle ortalık karışır.

Selim ise Yaman ve Mira için gerçek mutluluğa giden yolun üzerinde duran bir engeli daha kaldırır.

Haberin Devamı

MEDCEZİR 69. BÖLÜM FRAGMANI