Gündem Mehmet Ali Aydınlar’ın oğlu hayatını kaybetti

Mehmet Ali Aydınlar’ın oğlu hayatını kaybetti

27.04.2008 - 05:00 | Son Güncellenme:

KKTC’de askerlik yapan ve akrabaları geldiği için çarşı iznine çıkan Kerem Aydınlar, kiraladıkları araçla kaza geçirdi. Kazada Aydınlar ve beraberindeki iki kişi öldü

Mehmet Ali Aydınlar’ın oğlu hayatını kaybetti

Mehmet Ali Aydınlar’ın oğlu hayatını kaybetti
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi, Acıbadem Hastanesi’nin sahibi ve Fenerbahçe Kulübü’nün eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Aydınlar’ın KKTC’de askerlik yapan oğlu Mehmet Kerem Aydınlar (25) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada, Aydınlar ile aynı araçta bulunan 2 kişi de öldü.
Kaza, Mehmet Aslanoğlu (59) yönetimindeki ZEG 052 plakalı kiralık aracın Ercan’dan İskele istikametine doğru giderken yolun sağına geçerek şerit değiştirmesi ve bu sırada karşı şeritten gelmekte olan Mehmet Şenol (41) yönetimindeki HV 400 plakalı araçla yüz yüze çarpışması sonucu oldu.
Çarpışmanın etkisiyle kiralık araç demir yığınına dönerken, HV 400 plakalı araç yoldan savrularak banketten tarlanın içine düştü. Kaza sonucu, ZEG 052 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Kerem Aydınlar ile Cemal Coşkun (59) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Gülten Coşkun (57) ise yolda yaşamını yitirdi. Kazada Mehmet Aslanoğlu, Selma Aslanoğlu, Mehmet Şenol ve Alan Şenol yaralandı.

Çarşı iznindeydi
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden geçen yıl mezun olan Mehmet Kerem Aydınlar’ın terhisine 20 gün kaldığı öğrenildi. KKTC’de askerlik yapan Aydınlar’ın çarşı izninde akrabalarıyla araç kiraladıkları belirtildi. Aracın Mehmet Aslanoğlu adına kiralandığı kaydedildi. Cenazeler için Kıbrıs’a uçak gönderildi.

Haberin Devamı

Cenaze töreni bugün

Aralarında Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu futbol camiasından birçok ismin taziye ziyaretleri için akşam saatlerinde Acıbadem Hastanesi'ne gittiği öğrenildi. 

Aydınlar'ın cenazesinin bugün Marmara Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.