Gündem Mehmet Görmez'e o ismin kasetini izletmek istediler

Mehmet Görmez'e o ismin kasetini izletmek istediler

13.05.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Star yazarı Nuh Albayrak, Cemaat'in Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e bir kaset izlettirmek istediğini, Görmez'in bunu reddettiğini iddia etti.

Mehmet Görmeze o ismin kasetini izletmek istediler

Latif Erdoğan'ın ortaya attığı "Meral Akşener'in kaseti" iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken bir kaset iddiası da Star gazetesi yazarı Nuh Albayrak'tan geldi.

Haberin Devamı

Albayrak, Cemaat operasyonların tutuklanan polis şefi Ramazan Akyürek'in yardımcısının Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e bir kaset izlettirmek istediğini, Görmez'in bunu reddettiğini iddia etti.

KEMALETTİN ÖZDEMİR'İN KADINLARLA İLİŞKİSİ...

Nur Albayrak, söz konusu kasetin Cemaat'ten ayrılan Kemalettin Özdemir'in bazı kadınlarla ilişkisine dair kasetler olduğunu iddia etti.

Mehmet Görmez'in makamına gelen istihbaratçının "Kemalettin Özdemir'in de içinde olduğu bazı tanınmış İslamî şahsiyetler kadınlarla düşüp kalkıyor..." diyerek kaseti izlettirmek istediğini iddia eden Nuh Albayrak, Görmez'in ise "Burası Diyanet makamı, burada böyle ahlaksız şeyler seyredilmez. Görüşme bitmiştir" şeklinde cevap verdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

O İLAHİYATÇILARLA DURUMU GÖRÜŞTÜ

Nuh Albayrak yaşanan bu olaylardan sonra Mehmet Görmez'in Ali Bardakoğlu, Hayrettin Karaman, eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman, Prof. Dr. Suat Yıldırım ve Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığını, Cemaat temsilcilerinin de durumu Gülen'e ileteceklerini belirttiğini yazdı.

Ancak iddiaya göre birkaç gün sonra Görmez'e cevap veren Gülen "Ameliyat başladı artık ilaç tedavisine geri dönülmez..." dedi.