Teknoloji Meizu Pro 6 Göz Kamaştırıyor

Meizu Pro 6 Göz Kamaştırıyor

17.06.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Uzun bir süre önce görücüye çıkmış olan Meizu Pro 6 akıllı telefon modeli için iki yeni göz kamaştıran renk seçeneği duyuruldu…

Meizu Pro 6 Göz Kamaştırıyor

Çin merkezli üreticiler her geçen gün büyüyor. Özellikle akıllı telefon pazarında büyük bir sıçrayış elde eden ve uyguladıkları düşük fiyat politikası ile beraber beğeni kazanan bu firmalardan Meizu ise oldukça güzel satış elde eden markalar arasında yer almakta. Satışa sunduğu akıllı telefon modelleri ile beğeni toplayan firma, bir süre önce Meizu Pro 6 adını verdiği cihazını gözler önüne sermişti. Belli başlı renk seçenekleri ile gelen ve bu nedenden ötürü belirli bir kitleyi üzen model, şimdilerde renk skalasını arttırmak ile meşgul. Zira yeni bir duyuruya imza atan Meizu, Pro 6 adına iki yeni renk seçeneğini daha tanıttı. Bu seçeneklerden ilki bilindik Rose Gold iken bir diğeri ise oldukça göz kamaştıran kırmızı renginden oluşmakta. Kıvılcım kırmızısı olarak adlandırılan rengin bir hayli dikkat çekici olduğu söylenebilir.

Haberin Devamı
Fiyatlar Aynı ve Değişmeyecek

Açıklanan bilgilere göre bahsi geçen renk seçenekleri, standart renklerin arasına dahil edilecek. Yani özel bir sürüm ya da paket söz konusu değil. Nitekim normalde 32 GB dahili depolama alanı ile gelen Meizu Pro 6 420 dolar etiket fiyatına sahip. Yeni renk seçeneklerini de aynı fiyat tablosu üzerinden satın almak mümkün.

Cihazın Özellikleri Oldukça İyi

Pro 6’nın teknik özelliklerini şöyle bir hatırlatmak istersek modelin 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geldiğini ve gücünü MediaTek Helio X25 yonga seti ve Mali-T880 işlemcisinden aldığını söyleyebiliriz. Bunların yanı sıra 4 GB RAM, 21.6 MP arka kamera, 5 MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler de telefonlar yer alanlar arasıdna bulunmakta.